Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék ajándékozni egy motoros férfinak?
Figyelt kérdés
A barátomról lenne a szó,él hal a motorokért2011. szept. 26. 23:05
1/11 anonim válasza:
Van motorja, vagy csak rajong a motorokért?
Ha van: kesztyű, tanktáska, esőruha.
Ha nincs egy szép könyv a motorokról.
2/11 A kérdező kommentje:
a baj,hogy mindene meg van a motorhoz is,és motora is van.De a könyv jó,köszi
2011. szept. 26. 23:14
3/11 anonim válasza:
létezik ilyen hogy motoros nadrág,motorosing,motoros bőrzeke,bőrdzseki(ezek ilyen bőrcuccok),aztán akkor van még ilyen,hogy bukósisak...de szerintem a mai árak mellett praktikus és nagyra értékelhető ajándék lehet egy kanna üzemanyag is,mondjuk egy nagy túrához,kiránduláshoz...
4/11 anonim válasza:
Eszembe jutott még: póló (kifejezetten motoros) abból sosincs elég, vagy kendő a nyakába, más színben, mint a mostani. Ha sportmotorja van, akkor valami Rossi-s könyvet vegyél, ha túra, ahhoz meg vannak ilyen motoros útvonalakról szóló könyvek. De a legjobb ajándék úgyis egy benzinkút lenne. :)
5/11 anonim válasza:
Motros miatyánk bekereteztetve
6/11 anonim válasza:
Ajandekboltokban van rengeteg par szaz (ezer) FT-os hamutarto, polo, parna, bögre...stb kütyü motoros lof@szmintakkal.
9/11 anonim válasza:
mentolos férfit olvastam xD
fizess neki elő motoros magazinra
10/11 anonim válasza:
Mármint motorJA...de gondolom csak siettél.Az én uram is motoros(most 39 éves 12 éves kora óta motorozik,Simsonon kezdte,ma már egy Yamaha Freezer 600-a van).Ami szerintem nagyon hasznos(bár nem tudom ,mennyit szánsz rá):egy vezetés-technikai képzés.Ez kb. 40 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!