Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet ajándékozni egy...

Mit lehet ajándékozni egy olyan férfinak, akinek mindene megvan?

Figyelt kérdés
Valami ötleteset szeretnék,és nem drága dolgot.Az illető mindent meg tud venni,amire szüksége van,úgyhogy a helyzet elég reménytelen.
2010. szept. 21. 08:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Karikatúrát róla.
2010. szept. 21. 08:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Figyelmet, emberszámba vételt, esetleg dominenciát :D Ne adj isten emberi szeretet.
2010. szept. 21. 08:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy egész napos programot, benne séta, piknikezés, mozi, a város szép épületeinek megkeresése, esetleg egy múzeum vagy kiállítás meglátogatása, felmászás a város melletti hegyre és a kilátás megtekintése este, amikor már sötét van és égnek a lámpák... stb.
2010. szept. 21. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
A karikatúrás ötlet nagyon jó,szerintem! De mondjuk,ha van az illetőnek valamiféle szenvedélye (mondjuk vadászik),vagy gyűjt valamit,akkor kaphat valami olyannal kapcsolatosat is.
2010. szept. 21. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Közös fénykép egy szép keretben, kis szöveggel.
2010. szept. 21. 09:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok mint te! Nos nekem is a barátom mindent megtud magának venni amit akar még engem is megszokott ajándékozni kicsit kényelmetlenül érzem magam mert én nem tudok neki venni semmit. Ma van a névnapja és hát tudom róla, hogy nagyon szereti sőt imádja a motorokat. Vettem neki egy porcelán motort. Nagyon tetszett neki! (=
2010. szept. 21. 09:49
 7/7 Csibu99 válasza:

Ha mindent meg tud venni amire szüksége van, vegyél neki olyat, amire nincs szüksége, tehát tuti nem venne egyébként. EZ főleg akkor jó, ha vicces.

A másik lehetőség, hogy csinálj neki valamit. ;)

2010. szept. 21. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!