Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről, hogy...

Mi a véleményed erről, hogy egy nő átműttete magát férfinak?

Figyelt kérdés
Az emberek megérnek nyomorogni,de egy hapinak az volt a legnagyobb baja hogy nőnek született de belül férfi,és ezért átműttette magát pasinak,nincs is munkája,segélyből él,és a teri blek a példaképe.................................................ááh........................................
2011. szept. 11. 22:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
44%

Nem barátkozom ilyen emberekkel, de hála istennek nem is ismerek ilyen embereket.

Ameddig az emberek egészséget mentő műtétekért állnak sorba, addig rohadtul nem hiszem, hogy ez fontos lenne.

2011. szept. 11. 22:15
 2/21 anonim ***** válasza:
32%
csak nehogy olyasvalaki legyen a barátnőm akiről később kiderül, hogy fiú, le is lőném
2011. szept. 11. 22:17
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Egészségére. Minden jót kívánok az új életéhez.
2011. szept. 11. 22:17
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez is egyfajta betegség vagy olyasmi... A beavatkozás előtt komoly pszihiátria felmérést végeznek. Nem végzik el habókra. Ő valószínűleg ezután lesz boldogabb, mert normálisabb életet élhet, a teste nem mond ellent az érzéseinek.
2011. szept. 11. 22:18
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is teljesen erre gondoltam, a kedves egészségére. Téged ez mit zavar?
2011. szept. 11. 22:19
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
az ő dolga nem az enyém. úgy él ahogy akar. Én se szeretném, hogy az én életembe beleugasson más.
2011. szept. 11. 22:21
 7/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy egy ember megszületik nőnek és nem tudja elfogadni hogy nő,vagy épp férfinak és nem akar férfi lenni.Nem mondom,kipróbálnám szívesen milyen a másik nem : ) De ez eszembe nem jutna.Nyílván egyfajta betegség,nem "ugatok"bele más életébe,csak összehasonlítom a dolgokat,hogy pl a mi a családunkba sokszor nincs kajára,de azért vannak olyan emberek a világba akik át tudják műttetni magukat....
2011. szept. 11. 22:25
 8/21 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy az ö dolga, DE! Azzal még inkább eygetértek, hogy amíg ideoda szállítanak életveszélyben lévő, műtétre váró betegeket (friss eset), mondván hogy ''a kórháznak elfogyott a havi pénze'', addig ez egy nulla fontossággal bíró dolog.
2011. szept. 11. 22:27
 9/21 ava87 ***** válasza:

De most neked ez miért fáj?

Neked nem ez a legfőbb gondod, hát persze hogy nem, és örülj is neki, de az ő számára valószínűleg ez egy olyan dolog volt, amit már nem akart, nem tudott tovább tologatni az életében. Miért hiszik azt egyesek, hogy csak az anyagi gond lehet igazi gond?

2011. szept. 11. 22:28
 10/21 anonim ***** válasza:
Még sok minden máson is elgondolkodhatsz a világban. De ha nincs pénz akkor inkább azon kéne gondolkodni, hogy hogyan keress többet
2011. szept. 11. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!