Mi a véleményed erről, hogy egy nő átműttete magát férfinak?
Figyelt kérdés
Az emberek megérnek nyomorogni,de egy hapinak az volt a legnagyobb baja hogy nőnek született de belül férfi,és ezért átműttette magát pasinak,nincs is munkája,segélyből él,és a teri blek a példaképe.................................................ááh........................................2011. szept. 11. 22:13
1/21 anonim válasza:
Nem barátkozom ilyen emberekkel, de hála istennek nem is ismerek ilyen embereket.
Ameddig az emberek egészséget mentő műtétekért állnak sorba, addig rohadtul nem hiszem, hogy ez fontos lenne.
2/21 anonim válasza:
csak nehogy olyasvalaki legyen a barátnőm akiről később kiderül, hogy fiú, le is lőném
3/21 anonim válasza:
Egészségére. Minden jót kívánok az új életéhez.
4/21 anonim válasza:
Ez is egyfajta betegség vagy olyasmi... A beavatkozás előtt komoly pszihiátria felmérést végeznek. Nem végzik el habókra. Ő valószínűleg ezután lesz boldogabb, mert normálisabb életet élhet, a teste nem mond ellent az érzéseinek.
5/21 anonim válasza:
Én is teljesen erre gondoltam, a kedves egészségére. Téged ez mit zavar?
6/21 anonim válasza:
az ő dolga nem az enyém. úgy él ahogy akar. Én se szeretném, hogy az én életembe beleugasson más.
7/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudom elképzelni,hogy egy ember megszületik nőnek és nem tudja elfogadni hogy nő,vagy épp férfinak és nem akar férfi lenni.Nem mondom,kipróbálnám szívesen milyen a másik nem : ) De ez eszembe nem jutna.Nyílván egyfajta betegség,nem "ugatok"bele más életébe,csak összehasonlítom a dolgokat,hogy pl a mi a családunkba sokszor nincs kajára,de azért vannak olyan emberek a világba akik át tudják műttetni magukat....
2011. szept. 11. 22:25
8/21 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele, hogy az ö dolga, DE! Azzal még inkább eygetértek, hogy amíg ideoda szállítanak életveszélyben lévő, műtétre váró betegeket (friss eset), mondván hogy ''a kórháznak elfogyott a havi pénze'', addig ez egy nulla fontossággal bíró dolog.
9/21 ava87 válasza:
De most neked ez miért fáj?
Neked nem ez a legfőbb gondod, hát persze hogy nem, és örülj is neki, de az ő számára valószínűleg ez egy olyan dolog volt, amit már nem akart, nem tudott tovább tologatni az életében. Miért hiszik azt egyesek, hogy csak az anyagi gond lehet igazi gond?
10/21 anonim válasza:
Még sok minden máson is elgondolkodhatsz a világban. De ha nincs pénz akkor inkább azon kéne gondolkodni, hogy hogyan keress többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!