Mi a véleményed erről, hogy egy nő átműttete magát férfinak?
"Azzal még inkább eygetértek, hogy amíg ideoda szállítanak életveszélyben lévő, műtétre váró betegeket (friss eset), mondván hogy ''a kórháznak elfogyott a havi pénze'', addig ez egy nulla fontossággal bíró dolog."
Tudtommal ezt nem is TB-re csinálják.
Ha valaki ezt megteheti, hogy nemet cserél, miért ne tehetné? Ha nem érzi jól magát a bőrében? Az ő teste ő élete...És azok, akik óriási tehéncsöcsöket csináltatnak maguknak meg harcsaszájat meg össze-vissza varratják az arcukat azok mennyivel jobbak?
Amúgy én is nő vagyok, de néha utálok az lenni. A férfiakra nem rakódik annyi teher.
Azért az a 10 százalék nem olyan hú de nagy támogatás a TB részéről...
Ettől függetlenül szerintem is, az ilyen / luxus /jellegű beavatkozásokat meg a fent említett műmelleket is, fizesse csak a "páciens".
Persze, ha valakit baleset ér, és szükséges a plasztikai beavatkozás, hogy egyáltalán az utcára kilépjen az emberek közé, az megint más.
"de akkor sem értem,mi visz rá egy embert erre,mi az oka annak hogy nem tud élni a saját nemeként?"
Szerintem ők lennének a legboldogabbak, ha erre a kérdésre tudnák a választ. Nem jókedvükből teszik ezt, és a legtöbbjük próbált a saját nemének megfelelően élni, de nem ment nekik, bárhogy próbálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!