Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről, hogy...

Mi a véleményed erről, hogy egy nő átműttete magát férfinak?

Figyelt kérdés
Az emberek megérnek nyomorogni,de egy hapinak az volt a legnagyobb baja hogy nőnek született de belül férfi,és ezért átműttette magát pasinak,nincs is munkája,segélyből él,és a teri blek a példaképe.................................................ááh........................................
2011. szept. 11. 22:13
1 2 3
 11/21 ava87 ***** válasza:

"Azzal még inkább eygetértek, hogy amíg ideoda szállítanak életveszélyben lévő, műtétre váró betegeket (friss eset), mondván hogy ''a kórháznak elfogyott a havi pénze'', addig ez egy nulla fontossággal bíró dolog."

Tudtommal ezt nem is TB-re csinálják.

2011. szept. 11. 22:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem szólom le,elhiszem hogy ez is egy betegség,és nem tudott vele élni.De komolyan át kellett műttetni magát? : ( Én ezt egy kicsi durva dolognak tartom.Nem zavar,mert az ő élete meg teste,csak olyan hihetetlen hogy átműtteti magát egy ember.
2011. szept. 11. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy ennek egy részét állja a TB.
2011. szept. 11. 22:32
 14/21 A kérdező kommentje:
10%-át állja a TB
2011. szept. 11. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Ha valaki ezt megteheti, hogy nemet cserél, miért ne tehetné? Ha nem érzi jól magát a bőrében? Az ő teste ő élete...És azok, akik óriási tehéncsöcsöket csináltatnak maguknak meg harcsaszájat meg össze-vissza varratják az arcukat azok mennyivel jobbak?

Amúgy én is nő vagyok, de néha utálok az lenni. A férfiakra nem rakódik annyi teher.

2011. szept. 11. 22:35
 16/21 anonim ***** válasza:
A műcsöcsöket saját zsebből fizetik 100%-ban. Azért rohadtul nem ugyanaz a kategória.
2011. szept. 11. 22:36
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom lehet hogy túl prűd vagyok.De ameddig nem kezdte el ezt egy ember se hogy most ez nem tetszik most az nem tetszik,addig nem volt ilyen gond.Eredetileg azért volt a plasztikai sebészet kitalálva,hogy baleset által szerzett testi torzulásokat kijavítsanak,vagy nem?Egyszer valaki kitalálta hogy most kicsi a mellem csináltassunk nagyot mert csak a nagy a jó,meg szilikonszájat,póthajat,ezt azt amazt.Én sem vagyok tökéletes úgy érzem,de nem változtatom meg magam.A párom szeret,a családom szeret,a barátaim szeretnek.És kész.
2011. szept. 11. 22:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Azzal egyetértek hogy valaki már beteg attól mentálisan hogy van szépséghibája,és muszály megműteni,mert annak az élete múlik rajta,ha nincs önbizalma,stb.Még az is oké,hogy van egy pasi és a fiúkat szereti,meg szeretne nőiesen viselkedni,ez is elég furcsa a számomra,de ha ilyen akkor ilyen,de akkor sem értem,mi visz rá egy embert erre,mi az oka annak hogy nem tud élni a saját nemeként? : /
2011. szept. 11. 22:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Azért az a 10 százalék nem olyan hú de nagy támogatás a TB részéről...

Ettől függetlenül szerintem is, az ilyen / luxus /jellegű beavatkozásokat meg a fent említett műmelleket is, fizesse csak a "páciens".

Persze, ha valakit baleset ér, és szükséges a plasztikai beavatkozás, hogy egyáltalán az utcára kilépjen az emberek közé, az megint más.

2011. szept. 11. 22:49
 20/21 ava87 ***** válasza:
100%

"de akkor sem értem,mi visz rá egy embert erre,mi az oka annak hogy nem tud élni a saját nemeként?"

Szerintem ők lennének a legboldogabbak, ha erre a kérdésre tudnák a választ. Nem jókedvükből teszik ezt, és a legtöbbjük próbált a saját nemének megfelelően élni, de nem ment nekik, bárhogy próbálták.

2011. szept. 11. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!