Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl lesz valaki r*banc?

Figyelt kérdés
nem szeretnék kapcsolatot,16 éves vagyok max 2 hétig voltam együtt egy fiuval.Kiszeretném élni magam ezért elég sokszor elöfordul h buliban smárolok valakivel akit akkor ismertem meg. Ez baj? Baj h nem akarom magam lekötni ennyi idősen? Smárnál több persze nem igen van:) nem is baj ráérek még ugy érzem...
2009. ápr. 26. 12:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem néhányan kicsit félreértettétek. Szerintem neki nem ez az életcélja, ettől még lehet jótanuló, lehet csomó hobbija, gondolom nem a suliidő alatt meg délutánonként csinálja ezt. Ezzel ellentétben szerintem a túlzott kiélés dolog is hülyeség. Szerintem mindenki próbálja úgy élni az életét, ahogy éppen érzi, hogy jó neki. Pl. ha azt érzi, hogy pörögni akar és ezt csinálni, akkor csinálja, ha meg hirtelen szerelmes lesz, vagy vmi, akkor viszont nem kell ehhez ragaszkodnia csak azért is, mert ő még csak tizenéves és ki KELL élnie magát. Szerintem az a legjobb, ha nem is foglalkozik ezzel a kérdéssel, hanem önmagát adja, és azt teszi, amit éppen jónak érez. Szóval éljen csak a jelennek ilyen szempontból:)

Egy korábbi válaszoló

2009. ápr. 26. 18:11
 22/30 anonim ***** válasza:
90%

Velem van a baj, ha nekem sosem jutott eszembe kiélni magam? Mégsem érzem magam rosszul...

Nekem nem nagyon tetszik az a minden buliban csókolózok valakivel, de ha neked ez jó akkor a te dolgod... Viszont nem tudom mi azon a kiélés, hogy minnél több ismeretlennel csókoózol... Az nem baj, ha nem most akarod megtalálni a gyerekied apját, de attól még miért kell imsertlenekkel csókolózni... Na tényleg ha neked jó, akkor csináld, én ugyan nem nézlek le ezért... De vigyázz, mert lehet, hogy így később nehezebb lesz tanálni komolyat, ha tudják rólad... És hát igazuk is van, mert ők honnan tudják, hogy már nem akarod kiélni magad, és hozzájuk már hűséges leszel, és nem akarsz több kanadot?

2009. ápr. 26. 18:17
 23/30 anonim ***** válasza:
90%
*kalandot, bocsánat kicsit siettem... :S
2009. ápr. 26. 18:18
 24/30 A kérdező kommentje:
hmm kicsit sok érdekes választ kaptam....nem azt montam h ez az életcélom csak ha bulizok(havonta max egyszer)akkor kiélem magam ennyi. de azért köszönöm mindenki válaszát:)
2009. ápr. 26. 19:53
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb akkor mondhatnak ribancnak, ha van kapcsolatod és úgy smárolsz össze-vissza.Ha nincs barátod akkor csókolózhadsz.
2009. ápr. 27. 17:36
 26/30 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem jól csinálod,de ne csak egy smár legyen már basszus!Én egy felnőtt srác vagyok,nem kell megfogadni a tanácsomat,de azért gondold már el...VÁLSÁG VAN!!!Kell a pénz egyre jobban...Ha meg kell a pénz,miért is ne?(Az mindíg,mindenkinek kell!)

Mindent bele kisanyám,én csak azt mondom...

Mellesleg 16 évesen még korban is jó vagy,ne várd meg míg 36 leszel,akkor már kevésbé leszel eladható!Az meg tökmind1 hogy Forint,US$ vagy Euro...Netán bármilyen más valuta,a lényeg hogy PÉNZ LEGYEN!!!

Gondold csak el...Kiélheted magad + lekötni sem kell...

Még anyagilag is jól járnál,ami manapság lássuk be,nem éppen elhanyagolható szempont...

2009. máj. 5. 01:17
 27/30 anonim válasza:
79%

nem értem az embereket. ha csók helyett szexet irt volna az lenne a baj. csókot irt és az is baj. ha 16 évesen nem csókolózott még és nincs havi egy csókja akkor biztos problémája van az ismerkedéssel. de ha meg van havi egy csókja, akkor meg mál kiéli magát, meg ribi? és mi lenne ha szexelne? már nincs is rá szó? mégis mit csináljon egy 16 éves lány? szerintem tök egészséges. ti mikor csókolóztatok elöször? vagy 16 évesen férjhez mentetek? perszen nem kell elutasítani a kapcsit ha szerelmes lesz, de senki ribizheti le azért mert ismerkedik a másik nem típusaival!!! sztem örülni kéne h a mai világba nem abortuszt végző helyet keres. csókolózni nem bűn. nem lesz semmi baja.

különben férjes 28 éves kismama vok.

2009. máj. 6. 01:48
 28/30 anonim ***** válasza:
74%
gratulálok,sok sikert a babázáshoz,erőt,egészséget kivánok :)
2009. máj. 6. 17:41
 29/30 A kérdező kommentje:
ez az utolso meg az utolso elötti válasz...mondom nem szexelek!!!!!!! csak csok nem lehet felfogni?:S....
2009. máj. 7. 18:26
 30/30 anonim ***** válasza:
bocsi,én a kismamának kivántam sok jót.különben meg szerintem az ember addig élje ki magát amig fiatal és nincs baba meg párja.mert mellette pasizni már...na az a ribanckodás!!!!jön a nyár,szorakozz nagyokat!
2009. máj. 8. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!