Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitöl lesz valaki r*banc?

Figyelt kérdés
nem szeretnék kapcsolatot,16 éves vagyok max 2 hétig voltam együtt egy fiuval.Kiszeretném élni magam ezért elég sokszor elöfordul h buliban smárolok valakivel akit akkor ismertem meg. Ez baj? Baj h nem akarom magam lekötni ennyi idősen? Smárnál több persze nem igen van:) nem is baj ráérek még ugy érzem...
2009. ápr. 26. 12:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Attól,hogy szórakozol még nem vagy ribi!A ribanc pénzért kint áll az úton!az a ribi!szerintem is most kell szórakozni nem akkor mikor már család van!
2009. ápr. 26. 12:09
 2/30 anonim ***** válasza:
86%
aki kint áll az utcasarkon és pénzért csinálja az a k*rva. a ribancot általában olyan csajokra szokták mondani, aki nagyon kirívóan öltözködik, minden héten más pasival van és mással kefél majdnem minden nap és ezt persze hangoztatja is. az a ribi aki büszke arra hogy össze-vissza kefélik. ráadásul úgy is viselkedik. megőrül ha letörik a körme pl, vagy ha nem sminkelheti ki magát. megőrülne farok nélkül. nem bírja egyedül..
2009. ápr. 26. 12:22
 3/30 anonim ***** válasza:
81%
Én is pont így álltam hozzá a dolgokhoz 16 évesen, csakhogy nekem az első ilyen akciómból komoly kapcsolat lett. Teljesen véletlenül pont elsőre kiszúrtam azt, akit "kellett". Persze eleinte tartani akartam magamat az álláspontomhoz, hogy nekem aztán nem kell kapcsolat, de gondoltam, hogy "nem úszom meg". Nem is, mert elég hamar szerelem lett belőle, és nem bántam meg, bár korán jött, de már jó ideje tart. Szóval szerintem semmi gond nincs veled, de azért ne menekülj szándékosan, ha a sors egy olyan lehetőséget ad neked, aminél valahol érzed, hogy ígí kell lennie ne ragaszkodj makacson az elveidhez. Szóval ne rázz le mindenkit egyből szándékosan, mert sokat veszthetsz belőle. Addig meg amíg csak csók és nem min 3mal egy este, addig áldásom rád:D
2009. ápr. 26. 12:22
 4/30 anonim ***** válasza:
60%
Nem kell nyugtatni. Ribanc vagy már így is...
2009. ápr. 26. 13:10
 5/30 anonim ***** válasza:
70%
Nem ribanc. Bezzeg ha fiúk csinálják, akkor ők menők. Csináld azt, amitől jó érzed magad, és ne foglalkozz senkivel.
2009. ápr. 26. 13:38
 6/30 anonim ***** válasza:
97%
Csak azzal vigyázz, hogy nehogy elterjedjen rólad, hogy csak 1 alkalomra vagy jó, mert akkor hiába akarsz majd utána komolyat, nem fog sikerülni. :( előző vtam
2009. ápr. 26. 13:39
 7/30 anonim ***** válasza:
60%
Köszönöm annak, aki lepontozott. Valószínűleg sokkal tapasztaltabb vagy még soha életében nem csókolt meg senkitXD
2009. ápr. 26. 13:43
 8/30 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem sokan lepontoznak...
2009. ápr. 26. 13:45
 9/30 anonim ***** válasza:
67%
Ja, ők biztos jobban tudják. Hiszen még a kérdésre se bírnak válaszolni. Na mind1, hajrá.
2009. ápr. 26. 13:50
 10/30 anonim ***** válasza:
66%

Javaslom, hogy

- előbb érettségizz le

- tanulj meg egy idegen nyelven (elsősorban angolul) leglább olyan szinten, hogy a TV adását minél nagyobb százalékban megértsed

- törekedj arra, hogy diplomád legyen (igaz, annak értéke egyre inkább leértékelődik, de anélkül már adminiszáror sem igen lehetsz.)

- ezek ugyanis az idő múltával nehezebben lesznek "megszerezhetők".

Nagyon tiszteletreméltóan fejezted be a kommentárodat: BIZONY, ARRA MÉG RÁÉRSZ, pedig a szex a második legjobbb dolog a Világon!

36/F

2009. ápr. 26. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!