Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl lesz valaki r*banc?
Figyelt kérdés
nem szeretnék kapcsolatot,16 éves vagyok max 2 hétig voltam együtt egy fiuval.Kiszeretném élni magam ezért elég sokszor elöfordul h buliban smárolok valakivel akit akkor ismertem meg. Ez baj? Baj h nem akarom magam lekötni ennyi idősen? Smárnál több persze nem igen van:) nem is baj ráérek még ugy érzem...2009. ápr. 26. 12:04
11/30 anonim válasza:
Bármit csinálsz, valaki úgyis le fog rib@ncozni, vagy frigid p*csázni. Szóval érezd jól magad és ne bánts meg nagyon senkit.
12/30 anonim válasza:
Van pár kommentár, amit nem értek...
13/30 anonim válasza:
Ugyanez=) Én most lettem tizenhét, de ha csak rágondolok, hogy nekem kapcsolatom legyen, már attól kiráz a hideg... Én is ugyanazt csinálom, amit te, és nem érzem magam ribancnak. Neked sem kell szerintem...:)
14/30 anonim válasza:
Nem tartalak ribancnak, csak sajnállak, hogy ez a legjobb szórakozásod. Elég sivár életed lehet. Majd úgyis kinövöd egy idő után. Az a ribanc, aki ezt nem növi ki huszonéves korára sem.
15/30 anonim válasza:
Sivár élete?:D Most élje ki magát, ne akkor, amikor már család és gyerekek lesznek, sőt, szerintem ebben a korban ez az optimális, nem az, ha valaki tizennégy évesen összejön a pasijával, majd huszonegy évesen ahhoz megy férjhez. Ki kell élvezni az életet, ez az életkor pont erre való, de úgy tűnik, neked nem sikerült...
16/30 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy szomorú, hogy csak a pasikkal való flörtölésben találja az örömét. Mikor annyi minden más is van a világon, aminek a középiskola a legjobb színtere. Sport, szakköri élet, egyéb szellemi tevékenységek. Nem az a baj, hogy pasizik, hanem az, hogy jelenleg ez életcélja. Olyan dolgokban is kell örömet találni, ami előre visz.
17/30 anonim válasza:
Mellesleg nekem sikerült kiélvezni az életet. Kapcsolataim végig voltak a középiskola alatt, de nem ez volt a meghatározó az életemben. Inkább a gimis szellemi élet, ami nálunk elég aktív volt, néhány jó csoporthoz tartozás érzése és örök barátságok. És sajnálom azt, akinek ez nem adatik meg, mert a pasik kötik le minden gondolatát.
18/30 anonim válasza:
Szerintem attól,hogy valaki sok fiúval smárol,nem lesz ribanc. Végülis egy csókból nincs semmi..szerintem ameddig ennyit csinál,nem mást, addig teljesen rendben van a dolog. Más 16 évesen már átmegy a fél falu..
A csóktól nem lesz ribanc.
19/30 anonim válasza:
Oké, hogy ki akarod élvezni az életet, én is kevertem 1-2 sráccal, egybe szerelmes is voltam, és nagyon szar, hogy nincs barátom. Jobban szeretném azt, hogy legyen valaki mellettem, vígasztaljon, szeressen, átöleljen... Irigyellek, hogy te így látod ezt az egészet, és nem szenvedsz a férfiak miatt. :)
20/30 anonim válasza:
ettől még nem vagy ribanc csináld nyugottan azt amit eddig is most éld ki a fiatalságod ne pedig 30 évesen ez amúgy is bele tartozik egy buliba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!