Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul döntöttem, és végleg elvesztettem. Hogyan szerezhetném vissza?
Figyelt kérdés
rossz döntést hoztam, amikor elengedtem az utolsó pasim, mert egy korábbi exem ismét megjelent. Azt hittem, hogy minden szava igaz és öszinte szó, de nem így lett. Most szeretném visszaszerezni, de nem tudom, hogy csináljam, mert nem akar szóba sem állni velem. Sajnálom, hogy akkor az előtte lévő pasimnak elhittem amiket mondott, mert minden szava hazugság volt. Próbálkoztam levéllel, de egy pár szóban elhajott melegebb éghajlatra, utána próbálkoztam sms-el, majd fel is hívtam, de nem akar velem még csak beszélni sem. Szerintetek, hogyan magyarázhatnám el neki, hogy szeretem, és hogyan szerezhetném vissza? Sajnálom, hogy akkor elengedtem, voltak közöttünk kisebb veszekedések, de szerintem megoldható lett volna minden probléma, csak feltünt az exem, és nem is akartam megoldani, most pedig nagyon sajnálom. :((2011. szept. 24. 22:38
11/13 anonim válasza:
Igaza van a pasidnak, én is elküldtelek volna a jó büdös francba, ha visszamész az exedhez, aztán mikor mégse vált be, próbálnád hozzám visszakuncsorogni magad. Mégis mit képzelsz te magadról, már ne is haragudj? Fogd fel tanulópénznek.
12/13 anonim válasza:
Ne haragudj de én is csak a többiekkel tudok egyetérteni. Megérdemelted, mert most ha mégis összejött volna az exeddel akkor nem is érdekel az akit vissza akarsz szerezni. Én sem kockáztatnám meg, hogy mégegyszer ilyet csinálj. Két pad közül a padlóra estél..
13/13 anonim válasza:
Ez van.. A pasidnak olyan lány kell, aki nem pattan meg az exel az első adandó alkalommal.
Ezek után ne is próbáld visszakuncsorogni magad. Megértem a barátodat, borzasztóan megalázó lehetett neki ez az egész.
Szóval, tényleg tanulópénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!