Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni az öngyilkosságon kívül?
Elhagyott a szerelmem 1 éve, de én még mindig nagyon szerelmes vagyok belé, és akárhogy próbálok, nem tudok kiszeretni belőle. Tudom, hogy már túl kellene lépnem, de nem bírok, annyira gyorsan el telt 1 év. Hiányzik, nap, mint nap látom. Teljesen egyedül vagyok, barátaim nincsenek. Kiszeretett belőlem, de nem tudom, mi volt velem a baj. Megkérdezzem, miért nem vagyok neki elég jó? Mit tegyek? :S Azt mondta, minden rendben volt velem, csak ugye nagyon összevesztünk, utána megtört benne valami.
17 éves lány.
Segítsetek kérlek!
Madame Pompadour szerint szerelemmel múlik az idő, idővel múlik a szerelem...
Akkor is ha beteljesült, akkor is ha viszonzatlan. Szóval több évszázados tapasztalat alapján a rossz érzés el fog múlni, remélem nem veled együtt.
Tudod, ha mindenki kinyírná magát akit szerelmi bánat ér, akkor a Föld már régen csak a majmok bolygója lenne.
Ugye segítesz megtartani nekünk ezt a planétát? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!