Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni az öngyilkosságon kívül?
Elhagyott a szerelmem 1 éve, de én még mindig nagyon szerelmes vagyok belé, és akárhogy próbálok, nem tudok kiszeretni belőle. Tudom, hogy már túl kellene lépnem, de nem bírok, annyira gyorsan el telt 1 év. Hiányzik, nap, mint nap látom. Teljesen egyedül vagyok, barátaim nincsenek. Kiszeretett belőlem, de nem tudom, mi volt velem a baj. Megkérdezzem, miért nem vagyok neki elég jó? Mit tegyek? :S Azt mondta, minden rendben volt velem, csak ugye nagyon összevesztünk, utána megtört benne valami.
17 éves lány.
Segítsetek kérlek!
"Mit tudok tenni az öngyilkosságon kívül?"
Éljél! Hidd el, nem olyan nehéz.
ahogy a csaj sem a hozzászóló sem úgy te sem gondolhatod komolyan,hogy ezt a lány komolyan gondolja. ?
Csak nem lesz ennyire buta..nem hiszem,hogy egy ilyen "tipp" fogja eldönteni a sorsát.
20l ismét
Nem ér ennyit az egész. Ismerkedj, pasizz, még csak 17 vagy szóval előtted az élet. Többször fogják összetörni még a szíved mint azt te el tudnád hinni.
Fő a pozitív hozzáállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!