Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 20 éves rendes egyetemista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 éves rendes egyetemista srác akarhat valamit egy 15 éves lánytől?

Figyelt kérdés

Van egy srác, nagyon ritkán, csak versenyeken látom. Ő már 20 éves, és egyetemista. Okos, rendes, és helyes is, nekem az ilyen pasik a zsánereim. Amikor versenyen vagyunk mindig néz, de nem tudom, hogy csak bambul-e vagy mivan :S Odajönni nem jön oda, és readásul bunkó is néha. Szerintetek neki megfordult a fejében hogy mi ketten esetleg...? Vagy az ilyen rendesebb srácok csak a saját korosztájukkal foglalkoznak?

Előre is köszönöm!

L\\15

2009. ápr. 26. 00:13
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

"Odajönni nem jön oda, és readásul bunkó is néha."

ergo nem rendes.

15 éves lányok fiatalok, "frissek" egy egyetemistának. szerintem verd ki a fejedből. ő meg keressen korban hozzá illőt. én sem jönnék össze egy 18 évesnél fiatalabbal.

20/F

2009. ápr. 26. 00:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem akarlak elkeseríteni,de nem hiszem,hogy érdekled őt mint nő.Ebben a korban még ez a korkülönbség sok és mások a korosztályok igényei is.Én is voltam hasonló helyzetben évekkel ezelőtt,szörnyű volt.Sokat szenvedtem miatta kb annyi idős lehettem mint te most és éveken keresztül szerettem,a semmiért.Ha nem vered ki a fejedből csak egyre nehezebb lesz,nekem is az volt:(.

(most 22 éves lány)

2009. ápr. 26. 00:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kizárt a dolog. Egyetemista srác és ha értelmes is, akkor tuti megvan a saját korosztáLYa, akikkel bulizgat, szülöi kötöttségek nélkül. Nemhinnem hogy egy olyan lányra vágyna akinek meg nagyon megvan kötve a keze, mikor Ő bármikor bárhova mehet. 20 éves egyetemista és egy 15éves épphogy középsulis csaj közt nagyon nagy lyuk tátong.

22/f

2009. ápr. 26. 02:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mész oda, sosem tudod meg.

Másik: én bizony pedagógus leszek és már a vége felé járok sulinak, szóval 20 felett vagyok már... ÁLTALÁNOS iskolában vannak olyan lányok, hogy én bizony majdnem elkezdtem vele flörtölni, mert azt hittem, hogy ő is hallgató. De aztán odament a barátnőihez. Elég ciki volt. De a tanulság szerintem leszűrhető számodra.

2009. ápr. 26. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
hidd el, nem tanulni akar veled!!!!!!!!!
2009. ápr. 26. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne akarj 15 évesen 5 év korkülönbséggel kapcsolatot. Tönkretesz.
2009. ápr. 26. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"20 éves egyetemista és egy 15éves épphogy középsulis csaj közt nagyon nagy lyuk tátong."

Nem feltétlen én 20 voltam a barátnőm 15. 13 hónapot együtt voltunk... Sajna távkapcsolat volt ebből 9 hónap :(

2009. ápr. 26. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!