Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
utolsó vagyok.
Egyébként minden nő ilyen, csak nem vallják be.
Mazohisták vagyunk, szeretünk kicsit szenvedni.
2011. szept. 24. 12:30
A nők 99% a pénzre megy, csak valaki kimutatja valaki meg titkolja, de a véglet ugyan az. A maradék 1% meg már nem nő...
2011. szept. 24. 12:52
2011. szept. 24. 12:56
Semmi KIKÉRJÜK MAGUNKNAK szöveg?! Érdekes!
2011. szept. 24. 13:44
Akit tudsz dugj meg utánna meg tedd nevetségessé mindenki előtt :D Revenge :D
2011. szept. 24. 14:03
Ja ez tényleg érdekes, hogy ''semmi kikérjük magunknak, meg ne általánosítsatok'' szöveg sincs. Ez is bizonyítja, hogy ez valóban úgy működik, hogy ha van pénzed vagy jól nézel ki, akkor van/lesz barátnőd, egyébként nem.
2011. szept. 24. 14:04
És nem gondolkodtatok el azon sírós fiúkák, hogy azért nincs csajotok, mert lenézitek őket, emellett még nyafogtok is mint a kislányok. Egy normális nőt ezzel ,,a nők csak a pénzre mennek" önsajnáltatós dumával nem fogtok meg az biztos. Ha meg nem dolgoztok, mert fáj a munka, mit vártok? Nekem van munkám és nem szorulok rá, hogy eltartsanak, de én se tartanék el egy lusta pasit! Bocsánat az indulatos megszólalásért, de már nagyon unom a hisztis pasikat. -.-
25N
2011. szept. 24. 14:07
van az a réteg akinek ez kell, pontos statisztikai adataim nincsenek, de szerintem 10 ből 4 szép lánynak az átlagos külső mellett elég a pénz.
"... mindenkinek meg van az ára, csak nem mindenki kapja meg.."
2011. szept. 24. 14:31
normális lányként azt gondolom,hogy az ilyen pénzéhes csajszik megérdemlik,hogy jól pofára essenek,hülyítsd csak őket,de ne hagyd,hogy ők hülyítsenek be téged,akiről biztosan tudod,hogy csak a pénzedet akarja,mert eddig esélyed sem lett volna nála,az meg is érdemli,de ettől még nem kell az összes nőt leírni...ismerkedj másokkal bátran és tényleg nem kell rögtön mindent kitálalni az anyagiakról és pénzzel próbálni csajozni,mert úgy csak az ilyen pénzéhes kis dögök jutnak,aztán a végén már el sem tudod dönteni,hogy ki az akinek a pénz miatt jössz be és ki az,akinek nem...
2011. szept. 24. 18:31
Kapcsolódó kérdések: