Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem könnyebb még nélküle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Miért nem könnyebb még nélküle?

Figyelt kérdés

2 hónapja szakított a barátom velem. Annyira kiborultam, hogy egy hét alatt fogytam vagy 7 kg-ot. És hiába nem mindennaposak a sírások akkor is annyiszor eszembe jut. Ma is amikor jöttünk tesomékkal haza akkor is eszembe jutott, hogy milyen jó lenne vele lenni. És még most is ugyanúgy szeretem ha nem jobban. Hiába csinálok napközbe bármit estére elszomorít a helyzet. És sírhatnékom van és egyszerűen úgy érzem, hogy nem tudok túllépni rajta. Mondta is hogy kibékülne velem de fél, hogy megint megőrül és nőzni akar majd.

18/L

2009. ápr. 25. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy olyan kérdésem,hogy kinek mennyi időbe telik feldolgozni a szakítást.keresd meg és olvasd el a válaszokat.

De ha már most így áll hozzá,hogy nem biztos abban hogy veled fog maradni,akkor nem érdemes az újrakezdésen gondolkodni szerintem.

2009. ápr. 25. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ez sajnos nehez, en 1,5 honapja mentem át a szakitason, azota sem sikerult elfelejteni, imadom, szeretem meg mindig. nem tudom, bizom benne, egyszer sikerul es meg abban is hogy valaha mi meg egy par leszunk, mert sztem nekem o az igazi. Addig foglald el magad sok mindennel, tanulas, munka.
2009. ápr. 25. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
én 3,5 évig voltam együtt a barátommal,már bő 9 hónapja nme vagyunk együtt de még mindig sírok miatta........és vannak dolgok ami gyökeresen megváltoztak az életemben :'(
2009. ápr. 25. 22:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Napközben nem is sírok de este amikor már egyedül vagyok akkor szoktam kiborulni. És az a baj, hogy ameddig reménykedünk benne, hogy újra egy pár leszünk addig nem is nagyon fogjuk elfelejteni őket. Pedig én azt mondom, hogy vagy felejtsem el vagy béküljünk ki és ne 2 hónapra hanem hosszútávra. De ez azt hiszem lehetetlen.
2009. ápr. 26. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Engem érdekelne konkrétan a szakítás oka is. Miért szakítottatok?

Amúgy van, aki évekig nem lép túl rajta :S

Neked azt tudnám ajánlani, hogy este is jár el szórakozni, vagy futni egy jót, sportolni, moziba bármi.. Aztán este fáradtan mész majd aludni, és jó esetben nem fog eszedbe jutni.

Át tudom érezni a helyzeted, és kívánom, hogy mihamarabb jobbra forduljanak a dolgok (:

2009. ápr. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!