Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok manapság?
"Te kivetíted a frusztrációdat egy csoportra, akiket a kudarcaidért okolsz."
Ez egy hülye áltudományos duma, amitől műveltnek akarsz tűnni.
"Persze szerinted nem te vagy a hibás, hanem csakis a csőgatyás selyemfiúk. Meg persze a lányok, akik merészelnek olyat választani, aki tetszik nekik."
Szóval manapság már az is hiba, ha az ember mondjuk kondizik. Persze az ilyen díszb.zik igazi menők. Ebben tényleg nem a kérdező a hibás, hanem a degenerált média és a társadalom. 10 év múlva gondolom a zsíros haj és a túlsúly lesz a menő.
"Ő csak lazán becsajozik, gátlások nélkül. És nem gyűlöl téged."
Aztán mennek és közösen vagdossák magukat. De gondolom, ez is menő. Az ilyen retardáltakra, csak a hülye éretlen kis p.csák buknak. Normális nő kiröhögi őket. Habár...
1.Egyáltalán nem azért edzek mert ezzel akarok csajozni, azért kezdem el mert fontos a mozgás és az egészséges életmód, és szeretem is csinálni, ez a hobbim úgymond.
2.Nagyon jóképűnek tartom magam, ha már az arcról van szó, nem, egyáltalán nem vagyok nagyképű, egészséges önkritikám van, és az emberek 80% szerint is sármos vagyok.
A velem egykorú lányok mégis az édibédi partiarc fiúkkal vannak, a nálam 2-3 évvel idősebbek meg 30 éves palikkal furikáztatják magukat stb.
Szóval kérdezem én jó ez a világ így hogy manapság már az értelmes kulturált normális ember hátrányban érzi magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!