Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Manapság nektek tényleg ez számít?
engem halálra irritál hogy állandóan facebookon lóg mki, még buli közben is telóról nyomják a hülyeséget, sztem nem veled van a baj, hanem az ilyen emberekkel.
teljesen veled értek egyet, és ha barátnőd e miatt kevésbé szeret, akkor egy éretlen kis _______, dobd a p.csába...
Te fogod fel normálisan. Nagyon tud irritálni, amikor valaki minden hülyeséget megoszt, meg minden percéről beszámol. Ha olyan h.lye, hogy neki ennyire fontos a facebook, akkor jobban is jársz, ha másik, normálisabb csajt keresel.
Mellesleg... 1 éve regisztráltam a facebookra, 52 ismerősöm van. Akkor most én is nagyon gáz vagyok? :D Kicsit sem érdekel, hogy az ilyen kis p.csák mit gondolnak rólam.
22l
Én inkább iwiw-et használok. Van pár alkalmazás telepítve, meg viccfórumot szoktam olvasgatni, és néha nézegetem ismerősök adatlapjait/történéseket. Nincs sok ismerősöm.
Régebben az volt a véleményem, hogy az 1000+ os emberkék azok milyen nagy arcok, meg népszerű diszkóluxusr.bancok, ügyvezető igazgatók, stb. Szóval gyűjtögettem az ismerősöket én is.
De rájöttem, hogy olyanok is be vannak jelölve, akiket utálok, mint a sz.rt. Egyszer kib.szottul megorroltam valakire, és letöröltem vele és az összes olyan emberkével az ismeretséget, akit nem komálok.
Így történt meg, hogy volt tanár, jelenlegi főni, olyan volt osztálytársak, akik megaláztak, és ilyen soha nem találkoztunk, msn-en egyszer beszélgettünk kategóriával "egy véletlen programhiba" folytán megszakadt a kapcsolat.
Szóval csak olyanok vannak bejelölve ismerősnek, akivel jóba vagyok, személyesen ismerem, és szívesen találkozok.
Ha valaki olyan jelöl be, akit rühellek, visszajelölöm, aztán 1 hét múlva ledobom. Úgyis elfelejti, vagy megjegyzi, hogy nem komálom a pofáját és nem jelöl újra. (Ha kell személyesen is megmondom neki, hogy nem szívesen látom ismerősök között. Ne álszenteskedjünk!)
27f
Gyakran járok fészbukra, mert sokakkal csak ott tudom tartani a kapcsolatot. Meg olcsóbb is, mint állandóan smsezni. De azért nálam is van egy határ. Nem érdekel, mennyi ismerősöm van. Sőt, nem igazán szeretem, mikor vadidegenek bejelölnek, csak mert egymás mellett ültünk előadáson vagy gyakon. :S
A te helyzetedre: én kifejezetten érdekesnek találom az olyan srácokat, akiről kevés info van fészbukon. Nehezebb utánuk "nyomozni". :) Nem minden ember éli ott a mindennapjait, ezt el kell fogadni. Ha nálatok egy ilyen kicsi dolog megoldhatatlan problémának tűnik, akkor sztem... Én keresnék egy másik lányt. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!