Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet exem? Ő szakított 1 éve, viszont fél éve folyamatosan beszélgetést kezdeményez neten.
ez így van ahogy az előttem szóló is mondja..lehet ,h kicsit önző dolog ez,hisz tényleg rossz belegondolni,h holnaptól már mással alszik,mást ölel..de szerintem ezt azért tesszük mert még szeretjük,érzünk iránta vmit..
vannak bizonyos exeim,akiknél 1általán nem zavar,h most mással van stb..
Ha mással látnám jajj,bele se merek gondolni,biztos nagyon meglepődnék és nagyon rossz érzés lenne. Én is őt szerettem az összes pasim közül a legjobban.:S Többi exem nem izgat,nem is érdekel ki kivel van.
A szakítás azért volt,mert nem voltam boldog.Nem mutatta ki az érzéseit és úgy éreztem,hogy elhanyagol,nem szervezett közös programokat,ha mondtam valamit hogy menjünk el ide vagy oda,nagyon ritkán volt csak kedve.
Ezért én hisztis lettem, megváltoztam,nekem se volt már kedvem az egészhez, de végül ő mondta ki.
nalunk pedig az h en 5 evvel nagyobb vagyok de nem is az a gond hane h en tovabb szerettem volna lepni egy szinttel amiben o nem volt biztos h o is ezt akarja most
31/L
De igen eppen az volt az oka az egesznek es bekessegben tovabb alltunk egymastol. Amiatt, hogy en felhoztam a temat , hogy szeretnek en vele maradni es komolyabbra forditani a kapcsolatot es eskuvot meg gyerket terveztem vele, megis osztottam vele minden gondolatomat persze, amire a valasz az volt, hogy o is csak nem eppen most, de en meg mire varjak hat 31 vagyok.
Szepen valltunk el es ez mind szepen nyugodt korulmenyek kozott volt megbeszleve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!