Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érezhet exem? Ő szakított...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet exem? Ő szakított 1 éve, viszont fél éve folyamatosan beszélgetést kezdeményez neten.

Figyelt kérdés
Én nem keresem,ő viszont elég sokszor ír. Sokat érdeklődik,hogy mi van velem,viszont pasikra nem kérdez rá...Miért érdekli mi van velem? Esetleg még fontos lehetek neki?
2011. szept. 23. 21:57
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszike!:) Én is így gondolom,ha nem szeretek valakit akkor azt egyáltalán nem keresem és kerülöm a vele való kapcsolatot. Exem is elég bonyolult személyiség. Nem mutatja,vagy nagyon nehezen mutatja ki érzelmeit,ez is volt a probléma a kapcsolatunkban. Kíváncsi vagyok,hogy fog-e lépni ha akar valamit,mert mivel nem én szakítottam nagyon megalázónak érezném ha kezdeményeznék és visszautasítana,így hagyom a dolgokat maguktól alakuljanak.:)

Köszönöm a válaszod!!!

2011. szept. 23. 23:18
 12/31 A kérdező kommentje:
Megpróbálom nem beleélni magam,csak ha még szeretsz valakit mindig ott van előtted a remény.:S Tudom,hogy össze kéne jöjjek mással,viszont még nem találtam megfelelő partnert aki ideális lenne számomra. Ha találok biztos nem halasztom el a lehetőséget a volt párom miatt.:)
2011. szept. 23. 23:20
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

"Exem is elég bonyolult személyiség. Nem mutatja,vagy nagyon nehezen mutatja ki érzelmeit,ez is volt a probléma a kapcsolatunkban."

Én ugyan-ilyen vagyok. Kevés ember iránt érzek igazán és ritkán, de olyankor nagyon mélyen. Pont ezért is nehéz kimutatni. Ha volt barátod is ilyen, akkor lehet h hasonlóan gondolkodik mint ahogy leírtam.

"Kíváncsi vagyok,hogy fog-e lépni ha akar valamit,mert mivel nem én szakítottam nagyon megalázónak érezném ha kezdeményeznék és visszautasítana,így hagyom a dolgokat maguktól alakuljanak.:)"

Ebben igazad van. Neki kell lépni ha akar valamit.

"Megpróbálom nem beleélni magam,csak ha még szeretsz valakit mindig ott van előtted a remény.:S"

Igen, ez sajna mindig így van...

"Ha találok biztos nem halasztom el a lehetőséget a volt párom miatt.:)"

Ne is! Hadd bánja meg h mit tett. :)

Köszönöm a válaszod!!!

Nagyon szívesen, és sok szerencsét kívánok! :)

2011. szept. 23. 23:33
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért szakított veled? Mert nagyon nem mindegy. Szerintem te ne haragudj, de túl sokat próbálsz ebbe belemagyarázni. Könnyen lehet, hogy tényleg csak simán jófejségből érdeklődik, mert sajnál és kíváncsi, túlléptél-e már, sikerült-e már új életet kezdened. De az is könnyen lehet, hogy ő pont fél év alatt túllépett rajtad és most haverkodni akar anélkül, hogy bármit is újra fel akarna melegíteni. Ami az ellen szól, hogy most újra közeledni akar, az, hogy egy pasi, ha igazán akar téged, bármennyire is nehéz természetű meg nehezen nyílik meg blabla..... hat lóval se lehet elvonszolni attól, hogy kerek-perec megmondja neked, hogy figyelj megbántam, szeretlek és veled akarok lenni. A pasik nem bonyolítanak semmit túl. Mi 2 hónapja mentünk szét életem szerelmével és megmondtam neki, hogy nem szeretném, hogy jófejségből megkeressen. Megmondtam frankón, hogy akkor és csak akkor keressen, amíg ÉN nem keresem őt, ha rádöbbent arra, hogy imád, szeret és nem tud nélkülem élni. Nos, 2 hónapja síri csend és hullaszag, ami nem véletlen... ha nagyon rá vagy pörögve erre a dologra, akkor jársz a legjobban, ha előveszed a pasit és konkrétan rákérdezel, mire fel érdeklődik, érez-e még valamit, mert akkor ne köntörfalazzon. Legalább tisztán fogsz látni és ha azt mondja, hogy nem azért keres, legalább tudni fogod, hogy nincs értelme tovább forgatnod magad az ügyön és le tudod végre zárni. Hallgass rám.
2011. szept. 24. 00:00
 15/31 anonim ***** válasza:
utalatos mikor egy ex sajnalatbol ir a votl bartanojene vagy kerdez ra es foleg, hogy mar van valaikje, kivancsiskodik inkabb haggyon beket neki
2011. szept. 24. 07:22
 16/31 anonim ***** válasza:

nekem is írt az exem kb 4 hónap elteltével majdnem naponta,és közölte,h mindenféleképpen látni akar...tudta,h engem végülis megviselt a szakítás de talán nem sajnálatból írt mert kerek perec megmondtam neki,h ha nem akar semmit akk inkább hagyjon...majd keresett,keresett és rákérdeztem h mi a fenéért akar látni ha nem akar ujra,és nem akar komolyat? erre az volt a válasza :Hogyne akarnálak ujra,de a nézetem nem változott,és azért szeretnélek látni mert hiányzol és szeretlek ha az éles női logikád nem jelezné..

Majd elkezdett kérdezősködni,h van e valakim?én mondtam h megprobáltam az exemmel ujra ,de már vége..és nagyon kiakadt,elkezdett féltékenykedni..

21/L

2011. szept. 24. 13:18
 17/31 anonim ***** válasza:
ahogy te is utolso kommentalo leirtad en is igy vagyok az exel siznte mindennap beszlegets es kerdezoskodes meg feltekenyseg de semmi mas lepes felolle csak ul a baberjain
2011. szept. 25. 14:40
 18/31 A kérdező kommentje:
Az azért elég szörnyű lehet,mert így ti se tudtok továbblépni.:S
2011. szept. 25. 14:54
 19/31 anonim ***** válasza:

hát igen,csak azt nem értem miért jó ez nekik,és még mindig nem jöttem rá...vagy fél h ő sem potolhatatlan,van nála jobb és ezért kéri mindig a "helyzetjelentést"..

21/L

2011. szept. 25. 15:14
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

talan, vagyis miindig van jobb az pedig mas tal teszta, hogy hol van, de van

lehet egy kicisket onzok vagyunk es nem akarjukelengedni egymast, hogy mashoz keruljunk, enigy latom

2011. szept. 25. 15:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!