Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet exem? Ő szakított 1 éve, viszont fél éve folyamatosan beszélgetést kezdeményez neten.
Köszike!:) Én is így gondolom,ha nem szeretek valakit akkor azt egyáltalán nem keresem és kerülöm a vele való kapcsolatot. Exem is elég bonyolult személyiség. Nem mutatja,vagy nagyon nehezen mutatja ki érzelmeit,ez is volt a probléma a kapcsolatunkban. Kíváncsi vagyok,hogy fog-e lépni ha akar valamit,mert mivel nem én szakítottam nagyon megalázónak érezném ha kezdeményeznék és visszautasítana,így hagyom a dolgokat maguktól alakuljanak.:)
Köszönöm a válaszod!!!
"Exem is elég bonyolult személyiség. Nem mutatja,vagy nagyon nehezen mutatja ki érzelmeit,ez is volt a probléma a kapcsolatunkban."
Én ugyan-ilyen vagyok. Kevés ember iránt érzek igazán és ritkán, de olyankor nagyon mélyen. Pont ezért is nehéz kimutatni. Ha volt barátod is ilyen, akkor lehet h hasonlóan gondolkodik mint ahogy leírtam.
"Kíváncsi vagyok,hogy fog-e lépni ha akar valamit,mert mivel nem én szakítottam nagyon megalázónak érezném ha kezdeményeznék és visszautasítana,így hagyom a dolgokat maguktól alakuljanak.:)"
Ebben igazad van. Neki kell lépni ha akar valamit.
"Megpróbálom nem beleélni magam,csak ha még szeretsz valakit mindig ott van előtted a remény.:S"
Igen, ez sajna mindig így van...
"Ha találok biztos nem halasztom el a lehetőséget a volt párom miatt.:)"
Ne is! Hadd bánja meg h mit tett. :)
Köszönöm a válaszod!!!
Nagyon szívesen, és sok szerencsét kívánok! :)
nekem is írt az exem kb 4 hónap elteltével majdnem naponta,és közölte,h mindenféleképpen látni akar...tudta,h engem végülis megviselt a szakítás de talán nem sajnálatból írt mert kerek perec megmondtam neki,h ha nem akar semmit akk inkább hagyjon...majd keresett,keresett és rákérdeztem h mi a fenéért akar látni ha nem akar ujra,és nem akar komolyat? erre az volt a válasza :Hogyne akarnálak ujra,de a nézetem nem változott,és azért szeretnélek látni mert hiányzol és szeretlek ha az éles női logikád nem jelezné..
Majd elkezdett kérdezősködni,h van e valakim?én mondtam h megprobáltam az exemmel ujra ,de már vége..és nagyon kiakadt,elkezdett féltékenykedni..
21/L
hát igen,csak azt nem értem miért jó ez nekik,és még mindig nem jöttem rá...vagy fél h ő sem potolhatatlan,van nála jobb és ezért kéri mindig a "helyzetjelentést"..
21/L
talan, vagyis miindig van jobb az pedig mas tal teszta, hogy hol van, de van
lehet egy kicisket onzok vagyunk es nem akarjukelengedni egymast, hogy mashoz keruljunk, enigy latom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!