Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Légyszíves adjatok valami jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Légyszíves adjatok valami jó tanácsot mit csináljak?

Figyelt kérdés
Olyan problémám van hogy azért nincs barátnőm mert nincs bebútorozva a lakásunk és szégyellem hogy minden a földön van és csak 1 ágy van. Van csaj akivel összejöhetnék meg látszólag nem nézek ki csórónak, mert régebben gazdagok voltunk és jó cuccaim vannak, de mostmeg már épp annyi pénz jut a házhoz hogy normálisan éljünk de nem tudunk annyit megtakarítani hogy legyenek bútorok. De már nagyon elegem van hogy senkit nem merek idehívni mert szégyellem ezt az egészet. Próbáltam nyári munkára menni de ezen a környéken nem volt semmi...
2011. szept. 23. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
B@zdmeg, de sajnállak!!!
2011. szept. 23. 21:24
 12/14 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de gondolom még középiskolás. Szóval tizenévesen nem a te hibád, hogy nincs bebútorozva a lakás. Lehet, hogy a szüleid se tehetnek róla, de az biztos, hogy te nem vagy hibás ebben, ezért nem kell senki előtt kellemetlenül érezned magad. Ha tiszta, rendezett a lakásotok, akkor nincs gond, a barátaid, ismerőseid meg fogják érteni, hogy ez egy átmeneti állapot. Azt meg mindenki tudja, hogy egy lakás felújítása és bebútorozása mennyi pénz és idő. Ne haragudj, de szerintem ebből te csináltál nagyobb problémát, mint amilyen valójában. A barátaidnak, barátnődnek ezt a helyzetet simán el kell fogadniuk és el is fogják!:)
2011. szept. 23. 23:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is azt kéne hogy megmondod most költöztetek nemrég, átmenetileg most így van. Egy normális ember ezt megérti.
2011. szept. 24. 13:37
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 válaszolónak köszönöm!!! 17 éves vagyok.. de már 4 éve így van... :/ és szerintem nem átmeneti hanem akkor lesz a szobámba bútor ha lesz saját keresetem.. :(
2011. szept. 24. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!