Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lelte?
Figyelt kérdés
van egy pasi akivel egész jókat beszéltünk de tényleg semmi gond nem volt. múlt pénteken még beszéltünk és írta h holnap beszélünk de azóta mintha nem is ő lenne.. az üzenetekre nem válaszol ha fent van nem ír vissza. mi a baja?2011. szept. 23. 15:42
1/12 anonim válasza:
lehet h becsajozott.. vagy csak szimplán nem akar tőled semmit
2/12 A kérdező kommentje:
akkor eddig?
2011. szept. 23. 15:44
3/12 anonim válasza:
lehet h ő csak alapból barátként tekintett rád de te mutattad neki h többet szeretnél és ez nem tetszik neki
"üzenetekre nem válaszol ha fent van nem ír vissza" vagy nyomulósnak tart én sem szeretem a nyomulós lányokat
4/12 A kérdező kommentje:
de azt mondta h aranyos vagyok meghogy találkozzunk akkor?
2011. szept. 23. 15:49
7/12 A kérdező kommentje:
én is ezekre gondoltam.
2011. szept. 23. 15:52
8/12 anonim válasza:
lehet, hogy szar a nete és nemkapja meg amiket írsz. ne parázz.. :D
9/12 anonim válasza:
Ha azt mondta aranyos vagy, meg rákérdezett hogy találkozzatok-e, akkor vagy becsajozott azóta, vagy eddig is csak hülyített. Ez a két lehetőség ugrott be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!