Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lelte hirtelen? Nem ertem:S
Beszelgettem msn.en a baratommal.3jonapja vagyunk egyutt nagyon szeretjuk egymast.Most harmadszor alszunk majd egyutt, es ugygondolom inkabb a fiu aludjon a lanynal nem pedig forditva.Szerintem most nem csak alvas lesz.. lesz ott mas is.a problema az anyukammal van..nem nagyon rajong az otletert, legutobb is nagyon kiakadt amikor a baratommal aludtam..Felhoztam a baratomnak ezt a temat, es mondtam neki h az anyukam nem nagyon van oda ezert, meg minden, erre o elkezdett flegmazni meg bunkozni velem.. olyanokat mondott mint meg soha.. sose lattam ilyennek:| megkerdeztem mi baj van? olyan fura vagy:(
aztmondta semmi baja nincsen.. de lattam rajta h valami csak van..gunyolodott flegmaskodott meg minden baja volt:|es fogalmam sincs mi valthatta ki belole.. mar komolyan kicsordult a konnyem miatta..
o egy normalis, kiegyensulyozott, ertelmes, srac aki mindenhol megtalalja a helyet, olyan bokokat lenyomott nekem, mostmeg miota van ez a tema... semmi... csak en irok neki..azutan mondta h valami bantja.. de mondtam neki hogy inkabb nem akarom tudni.. mert akkor engem is ugyanugy bantana.. azthiszem..
Mi a velemegyetek errol?Segitsetek kerlek:(nagyon kesz vagyok miatta:(((
19/F
16/L
mi lelte hirtelen?
BAKKER mondta hogy bántja valami. te nem akartad meghallgatni. és még kérded, hogy mi lelte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!