Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nagyon hajt a szexualitás felé. Hogyan mondjam el neki, hogy nem akarom, hogy ezt csinálja?

Figyelt kérdés

A barátom nagyon hajt a szexualitás felé. Ezt úgy értem, hogy olyanokat kér tőlem, hogy fényképezzem le magam hogy látszódjon ez is, meg az is, aztán nyúlkál rajtam mindenfelé, ruha alá, meg ahova csak tud, de én még nem vagyok kész erre.és nem merem neki elmondani, mert attól félek, hogy megbántom(nagyon érzékeny típus és hanyag ilyen dolgokban). Nagyon szeretem, csak attól félek, hogy így "kifogok szeretni" belőle.De amit csinál, már nembírom...vagyis bírnám én, csak félek, és szégyellem. Mit tehetnék?? Vagy egyáltalán hogy mondjam el neki??

segítsetek légyszi

2009. ápr. 25. 17:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de nemtudom, lehet, hogy tényleg csak felakar vágni a haverok előtt...
2009. ápr. 26. 11:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Főleg azért nem szabad engedned, mert még ilyentől is tartasz, hogy csak felvágni akar veled... Figyelj, ez így megy. A fiú próbálkozik, neki ez a génjében van, te meg eldöntöd, mit engedsz és mit nem. Nem nehéz dönteni, érezni fogod, mi jön magától, és mi az, amit még pihentetni kell. Ha türelmes, és nem lázad fel, mielőtt eljuttok oda, egyszer csak érezni fogod, hogy te is szeretnéd amit éppen csinálni akar. Addig meg egyszerűen húzd ki a kezét, ha rossz helyre nyúl. Ha megint nyúl, megint húzd ki, előbb utóbb megérti, és vagy szóba hozza, vagy lenyugszik.
2009. ápr. 26. 11:56
 13/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, majd megpróbálom, hátha megérti:)
2009. ápr. 26. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!