Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon hajt a szexualitás felé. Hogyan mondjam el neki, hogy nem akarom, hogy ezt csinálja?
A barátom nagyon hajt a szexualitás felé. Ezt úgy értem, hogy olyanokat kér tőlem, hogy fényképezzem le magam hogy látszódjon ez is, meg az is, aztán nyúlkál rajtam mindenfelé, ruha alá, meg ahova csak tud, de én még nem vagyok kész erre.és nem merem neki elmondani, mert attól félek, hogy megbántom(nagyon érzékeny típus és hanyag ilyen dolgokban). Nagyon szeretem, csak attól félek, hogy így "kifogok szeretni" belőle.De amit csinál, már nembírom...vagyis bírnám én, csak félek, és szégyellem. Mit tehetnék?? Vagy egyáltalán hogy mondjam el neki??
segítsetek légyszi
Nem értek egyet az utolsó íróval. A Te tested, a Te lelked, és akárhány éves vagy, nem kell olyanba belemenned, amit nem szeretsz. SOHA ne félj ellenállni, ha valamit nem akarsz.
És z ilyen szuperrzékeny emberek, mint a barátod általában csak magukra érzékenyek, a másikra nincsenek tekintettel, tapasztalat.
De hátha az egész nem ilyen drámai - mondd el neki azt, amit itt leartál, majd meglátod, hogy reagál. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!