Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik állítólag a nem ribancos lányokat keresik, és mégis azok a kelendőek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 08:00
1 2 3 4
 31/33 napietus ***** válasza:

10:52 jól írja a maga módján. van, akinek ez tetszik, mi lenne, ha mindenkink ugyanaz tetszene? jó nagy káosz...

ez egy olyan dolog, mintha én megkérdezném, minek árul a hentes csirkét is, mikor én a marhát szeretem. nyilván, mert van, aki azt veszi.

2011. szept. 23. 10:57
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

"inkább én azokat a lányokat mondanám ribancnak akiknek mind1 h kivel fekszenek le,illetve nap mint nap más pasival vannak és ezt még előszeretettel hangoztatják is,a pénzre mennek,illetve ugy akarnak "hódítani" h igénytelen ,minnél kevesebb ruhákban hívják fel magukra a figyelmet mert mondjuk más női praktikákkal nem megy nekik.."

Húúúúú belefutottam már ilyenbe. Szó szerint ez volt, és még csak nemrég töltötte a 17-et... 22F

2011. szept. 23. 11:24
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb pasi csinos, szép arcú, szexis barátnőt szeretne, aki azért nem árt, ha kedves és aranyos is.

Elsőre ebből természetesen az külső tulajdonságokat látják meg.

Egyébként attól, hogy valaki kihívóan öltözik, vagy szeret flörtölni, vagy bulikon esetleg iszik annyi alkoholt, hogy jobb kedve lesz tőle, attól még nem ribanc.

Teljesen más téma, ha valaki ízléstelenül öltözik (ez általában mást jelent a pasik és mást egy nő szemében, a nők szemében már egy miniszoknya is lehet ízléstelen, ha ő farmert hord), boldog-boldogtalannal lefekszik és mattrészegen húzzák haza minden egyes buliból.

A pasik többsége a kettő között különbséget tesz, a nők egy része pedig nem érti ezt a különbséget.

Ez úgy van, mint hogy a pasik egy része szerint is csak kétféle pasi van: ő, a rendes és a másik, a bunkó, akire minden lány bukik. Pedig egy pasi sem biztos, hogy bunkó csak azért, mert bulizós, magabiztos, társasági és nem csinál mindenből végletes érzelmi problémát.

2011. szept. 23. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!