Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik állítólag a nem ribancos lányokat keresik, és mégis azok a kelendőek?
értem :) akkor ezek szerint fogjam be, mert én is ribanc vagyok szerintük, ha szoktam flörtölni :D?
ne haragudj, hogy nem értettem meg elsőre, csak nem tudtam, hogy léteznek ennyire kitekeredett gondolkodású nők. vagy Te érted félre, és a kérdező az általad is leírt valóban ribancokra gondolt.
Amúgy nem vágom ,hogy ez neked miért fáj.
Örülj neki! A könnyen csábuló férfiak megkapják a könnyen csábító nőiket. Utánam meg kidobják őket mint a rühes kutyákat.
Az igényesebb férfiak, meg megmaradnak nekünk. Igaz, keresgélni kell.
Minden nő izgalomra vágyik. Amikor meg megkapják akkor meg már nem is olyan jó.
Jól vigyázz mit kívánsz!
Úgy látom nem egészen világos h a kérdésem mire ment ki :D Először is én nem akarom bántani a ribancos csajokat, ők szeretnek olyanok lenni, akkor legyenek. Mindenkinek magán ügye.
Én csak azt nem értem, h eddig az összes pasi ismerősöm azt mondta nekem, hogy nem szereti ha egy lány kihívóan öltözik, túlságosan rázza magát buliban, kiábrándító ha egy lány részeg, stb.
És ennek ellenére, én azt látom, hogy pl egy tök átlagos lány részegen nem kicsit rázza magát, kirakja mindenét és a pasik azt azt mondják rá, h milyen szép és milyen aranyos, mert jókedvű. (de részegen nem nehéz jókedvűnek lenni :D).
Szóval engem erre az ellentmondásra érdekelt volna a válasz, mert nem értem.
én elég igényes vok és tom h pl 1 buliba h hívjam fel magamra a figyelmet(persze azért nem annyira kirívóan) de mégse vok ribanc..az exem is először azt hitte amikor legelőször megpillantott buliba hisz szőke,igényes,van dumám is és az este végén az volt a kérdése h nálam alszol?na akk elküldtem és randizni hívott ahol megimsert engem és az értékrendemet is..és tény,h akárhány buliba elmegyek,mindig vannak körülöttem pasik de az csak 1 dolog hisz nőből vok..
inkább én azokat a lányokat mondanám ribancnak akiknek mind1 h kivel fekszenek le,illetve nap mint nap más pasival vannak és ezt még előszeretettel hangoztatják is,a pénzre mennek,illetve ugy akarnak "hódítani" h igénytelen ,minnél kevesebb ruhákban hívják fel magukra a figyelmet mert mondjuk más női praktikákkal nem megy nekik..
21/L
Én a "plázapitchákat" sztem. De mivel én meg a sok csíra által "bunkó farfej"-nek nevezett kategória vok, nem is csoda :D. Kereslet-kínálat. A csajok nem szeretik a girheseket, a pasik nem szeretik a szürke egereket. Ennyi
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!