Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik állítólag a nem ribancos lányokat keresik, és mégis azok a kelendőek?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 08:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
én a csendesebb csajokat szeretem, mert olyankor van sikerélményem, ha meg kell hódítanom, harcolnom kell érte és nem kínálja magát tálcán..naa, én őket tartom nőnek 18/F
2011. szept. 23. 08:59
 12/33 napietus ***** válasza:
100%
ami ingyen van, azt elkapkodják. mi ebben a furcsa? és miért kellene neked olyan pasi, akinek ez az igényszintje?
2011. szept. 23. 09:00
 13/33 anonim ***** válasza:
69%
HITLERNEK A RIBANCOKAT KELET VOLNA GYILKOLNIA
2011. szept. 23. 09:03
 14/33 anonim ***** válasza:
48%
igazad van kedves hitler2
2011. szept. 23. 09:06
 15/33 anonim ***** válasza:
66%

"akkor értsem úgy h aki nem ribancos az egyenlő azzal h antiszociális és nem nőies"

Látszik, hogy nő vagy, szeretsz mindent kiforgatni és még véletlenül se gondolkodik el egy kicsit. Attól, hogy valaki nyit a másik felé, egy kicsit kacér (nem kell elővillantania a melleit, elég egy pillantás, egy mosoly, elmész a kiszemelt mellett, őt nézed miközben kecsesen táncolsz, akivel már szemeztél és a kezéhez érinted a kezed mikor elmész mellette), ilyen apró dolgok, amik jelt adnak a pasinak, hogy léphet. Ezek még egyáltalán nem ribancosak, nem kell a pasi farkához dörgöld a segged, a melleidet markolászd vagy tapizd a pasit, hogy kezdeményezzen. Amik már elég ribancosak. :)

2011. szept. 23. 09:06
 16/33 napietus ***** válasza:
46%
nem értem, miért zavar titeket, hogy vannak ilyenek? nemhogy örülnétek, milyen jó, hogy ti nem ilyenek vagytok...
2011. szept. 23. 09:07
 17/33 napietus ***** válasza:
46%

09:06, ebben tök igezed van. csak a kérdésre nem válasz, ugyanis az általad leírt viselkedés nem ribancság, a kérdés meg a ribancokra vonatkozott.

flörtölni mindenki szokott, ahhoz nem kell ribancnak lenni.

2011. szept. 23. 09:09
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
De amikor lent vagy egy szórakozó helyen és minden csaj fapofával kecmereg, azokat semmiképp nem nevezném nőiesnek. Figyeld meg, hogy a férfiak többnyire olyan nőkhöz mennek oda, akik mosolyognak, vidámak, mégha nincs is topon a csaj és nincs kicsiccsentve. Miért? Kinek kell egy depressziós, straigth face csaj? Senkinek. A nők legtökéletesebb fegyvere a mosoly és a pillantás. Ha ezeket nem használod forever alone. :)
2011. szept. 23. 09:10
 19/33 anonim ***** válasza:
43%
Ha olyan hatalmam lenne mint HITLERNEK VOLT... akkor már nem sokáig tudnátok ribanckodni ribancok!!!
2011. szept. 23. 09:14
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

napietus.blog.hu szivem. Fejlessz egy kis logikát.

"Flörtölni mindenki szokott, ahhoz nem kell ribancnak lenni". Nem, nem szokott minden lány flörtölni. Ahogy lejjebb és fejjebb is leirtam, a nők nagy többsége azt se tudja, hogyan flörtöljön, nem tudja hogyan hivja fel magára a figyelmet. Aki nem hivja fel magára a figyelmet (ugye ők hivják magukat rendes lánynak) azok hogy várják el hogy a pasik felfigyeljenek rájuk. És akik flörtölnek, ugye a lányok azokat ribancozzák le általában, mert ők tudják, hogy szerezzenek pasit és mivel tudják mitől döglik a légy, persze hogy sikeresek. :) Persze ribanckodás és flörtölés között nagy különbség van, amit a nők megint csak nagyon ritkán értenek meg. :) Azt hiszem bőven kimeritettem a választ.

2011. szept. 23. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!