Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, akinek nem a külső az első szempont?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, nem vagyok kigyúrt, izmos, izomtömegem kisebb mint a korombeli srácoké (ennek megvan az oka, ha nagyon érdekel privi). Jó fejnek, aranyosnak, megbízhatónak, önzetlennek,...,...,..., nagyképűség nélkül, de sorolhatnám.2011. szept. 21. 22:16
21/23 mus musculus válasza:
Milyen álszentek itt egyesek, mintha nekik nem számítana a külső. Mindenkinek fontos valamilyen szinten, hogy mennyire, az a nem mindegy. Én úgy vagyok vele, hogyha igényes vagy (rendesen tisztálkodsz, nem vagy büdös, tiszta ruhákban jársz, meg ilyenek), nincs valami eszméletlenül ocsmány gnóm fejed és nem vagy csontváz, zsírdisznó vagy túlságosan izmos (persze mérsékelten az összeset tolerálom, csak az extrém szélsőségektől tartózkodom), akkor jöhetsz. Anyagiak terén is csak annyit várok el, hogy ne a Lánchidat nevezd otthonodnak. Nem hinném, hogy ez túl nagy igény.
22/23 anonim válasza:
én eleinte mindig a kinézetét néztem egy srácnak és utána a belsőt...de nemrég már találtam olyat aki nem egy nagyon jó pasi de a belső nagyon megfogott nála *w*
23/23 anonim válasza:
Van:)
Saját tapasztalat:ha megfog vmi a személyiségében,a kisugárzásában,belsejében,azt veszem észre,hogy külsőre is helyesnek látom Őt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!