Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl függ az, hogy egy fiú születik e vagy pedig egy lány?
Figyelt kérdés
Szoval mi határozza meg azt, hogy egy nonek fia vagy lánya születik e?? (nem poénból kérdezem, normalis válaszokat, ha lehet.. )2011. szept. 21. 20:44
2/6 anonim válasza:
az X és Y kromoszómák számától függ
3/6 A kérdező kommentje:
Már értem! Köszönöm! :)
2011. szept. 21. 20:47
4/6 anonim válasza:
attol hogy a ferfi mennyire ferfias,kanos szeretkezes kozben.Ezt ugy olvastam nem en talaltam ki
5/6 anonim válasza:
Tényleg az x és az y kromoszómától függ, a nőknek csak x kromoszómájuk van, a férfi spermiumban meg vagy x, vagy y. Ha egy olyan éri a petesejtet, amiben x kromoszóma van, akkor a baba kislány lesz, ha olyan amiben y akkor a baba kisfiú lesz. Szóval attól függ a gyerek neme, hogy milyen kromoszómájú sperma volt a leggyorsabb. :)
6/6 anonim válasza:
az y kromoszoma a leggyorsabb..ezért lettem én fiú..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!