Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 között férfiak! Ti milyen nőket értékeltek? Egyszerűen nem tudom, hogy kéne viselkednem, vagy milyennek lenni, hogy a párom értékeljen.
Nem vagyok hisztis, bármit elmondhat. Imádok neki főzni, minden gondját baját megbeszélheti velem. Nem vágyom arra, hogy hetente méregdrága éttermekbe menjünk, sőt arra sem hogy egyáltalán ő hívjon meg akármire is. Persze ha így történik, akkor jól esik, de mindig viszonzom. Nem akaszkodom rá, nem hívogatom naponta 10x. Adok magamra minden téren, bárhol megjelenhet velem. Tudok viselkedni, társaságban sem kell paráznia, hogy szégyent hozok rá. Úgy érzem, mindenki értékel és megbecsül, kivéve őt. Barátja is vagyok egyben természetesen, és rengeteg kedvességet, szeretet kap tőlem. El lehet érni, hogy ő is észrevegye ezt, vagy teljesen felesleges akármit is tenni ez érdekében?
22/N
Annyira igaza van mindannyiótoknak! Több mint 4 éve vagyunk együtt. Már olyan sokat gondolkodtam a kérdésen.
Olyan tanácsot is kaptam, hogy legyek vele semleges, de azt az arany középutat annyira nehéz megtalálni. Úgy érzem, mintha leépíteni az önbizalmam. Eszébe nem jut magától mondjuk bocsánatot kérni, és ez is annyira fáj. Észre sem veszi, hogy bánt. Erre a helyre is, én már tök régen mondtam h nagyon jó lenne elmenni. Mellesleg akkor közelebb voltunk hozzá. Félreértés ne essék, nincs bajom ha külön meg vhová, vagy barátokkal, de azért ez egy kicsit sok volt. Ha én találok ki valamit, ritka kivétellel, akkor az mindig bonyodalmas, de ha ők akkor egyszerre megoldható. Úgy érzem, annyit megérne még, hogy megpróbáljam rádöbbenteni a helyzetre, bár kevés esélyt látok, hogy észreveszi magát. Tényleg nem fényezni akarom magam, de maximálisan mellette állok mindig, és olyat nem várok el, amit én sem teszek-tennék meg neki....
Este beszélünk majd, valami tipp? ( csak telefonon)
Szerintem mondd meg neki, hogy végeztél vele. Ha szeret, akkor pár nap múlva úgyis keresni fog. Ha meg nem, akkor meg vessen magára, amiért nem tudott értékelni egy ilyen barátnőt.
22/L
A cikkben szereplőket-
Én ugyan ebben a cipőben járok, csak én srác vagyok.Neked pont erre van szükséged, hogy ne törődjön veled, bunkó legyen, és néha aljas, önző és ne érdekelje, bárhogyan meg feszülsz.Néha apránként adagolja morzsánként a jót, és annak jobban örülsz mint bármi másnak.Tudom, mert én is ilyen vagyok.EL vagyunk cseszve.Rólam annyit lehet tudni, h masszőr vagyok, sportoltam eddig egész életemben, küzdősportokkal foglalkozom.Szerintem nem vagyok egy ronda srác sem, csak túl lovagias vagyok, és nem megy teljes érzelem nélkül a szex.Soha nem néztem még nőre úgy, hogy egy darab hús, pedig akkor találkoznék olyan lányokkal is mint te, de sajnos én a rossz lányokat vonzom be. Akik kellemesen eltöltenek velem 1 évet, majd ráunnak az ágyba reggelire, mert rendszeresen főzök sütök, és nagyon szeretek is.Korai kelő vagyok, így nem egyszer van hogy nézem a hölgyet miközben alszik.Talán 1 hiányosságom van, hogy nem tudok táncolni, de ez nem azt jelenti hogy nem is merek.:D
Szóval nem tudok mit mondani a kérdésedre csak annyit, sok szerencsét hozzá.:)
21/F
21/F
Ez milyen kedves, hogy viszel reggelit neki :). Nálunk mindig én ébredek két órával előbb, mert nem tehetek róla, de 8-9 óránál ha megfeszülök sem bírok többet aludni. Sajnálom, hogy csak olyan lányokkal találkoztál eddig. Nem is értem, hogy miért nem tudják értékelni az ilyen dolgokat.
Hol vannak az ilyen srácok...
Vannak hidd el, és sajnos én sem tudok 8-9 óránál tovább aludni.:) Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy az ágyba reggeli varázsa viszonylag gyorsan el tud szállni, így ezen téren próbálom magam vissza fogni.Amiben viszont nem megy, általában nem tehetek róla, de ha sms-t írok, azt versben teszem.Van hogy észre sem veszem, de már azt írtam.:D És az ilyen dolgokon, ha egy férfi egy nővel túl érzelmes (ez nem azt jelenti, hogy rinyálok, meg zokogok előtte.:) ezt sosem tettem még) ez alatt azt értem, hogy túl sokat bókolok, és elmondom neki, hogy szeretem ráun.:( Pedig ha szeretek valakit, azt nagyon de ha gyűlölök azt sem félek kimutatni.Előző srác voltam:)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!