Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglinek lenni miért gáz?
Nekem 2 éve nincs párkapcsolatom. Éppen a diplomámért küdök, szóval őszintén szólva ingázóként levegőt sincs időm venni, nem hogy bárkivel ismerkedni. Nagyon a barátaimmal sem tudom tartani a kapcsolatot. Bár szoktam magam egyedül érezni, mégsem érzem azt, h most itt az ideje barát témában gondolkodni..és örülök is, hogy kicsit magammal lehetek
A legtöbb nő mégis ki van borulva, ha szingli ..miért van ez? Sőt anyukám is aggódik néha, h nincs barátom.. én ezt nem értem.. :S
Köszi a sok írást! :)
Én 20 éves vagyok, szóval egyenlőre még van időm.. :P
Társfüggőség... nekem ez ugrott be elsőként, ha jól érzed magad a bőrödben és nem görcsölsz, hogy legyen, akkor lesz, méghozzá minőségi, mert átlátsz a szitán, amúgy meg könnyen "bajba" sodorhatod magad, mert csak annyit látsz, hogy szereted, akármilyen alak is... Szerintem nem gáz egyedülállónak lenni (én poénkodni szoktam: olyan a személyiségem, mint a családi állapotom:D) sőt én élvezem a csendes egyedüllétet, azt csinálok, amit akarok, nem szomorkodom más hülyesége miatt, eddig csak jó oldalát láttam, 20 évesen pedig nem a pasi az elsődleges kulcspont az életedben, én 22 (L) vagyok és totál nem izgat ... inkább tudom fejleszteni magam lelkileg is, agyilag is (egyetemista vagyok) és a sok időt, amit másra "pazaroltam", most magamra fordíthatom:) meg a baráti kapcsolatok ápolására:)
amúgy nézd meg, hány kapcsolatban élő ember sz@r kedvű, hány embernek lóg a válla... ők tényleg boldogok? Boldog, mert van valaki, aki miatt nőnek érezheti magát? de hát nem attól lesz vki nő, mert ott a pasi, meg nem is azért, mert a lába között az van, ami, hanem mert önmaga mellett jól megvan, kiáll magáért és felelősséget vállal azokért, amit tesz... no mindegy, kicsit elkanyarodtam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!