Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó egyedülállónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egyedülállónak (szinglinek) lenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 21:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%
szerintem nem jó.. főleg a sex ill. csók hiánya végett. na meghogy a tudat h valaki szeret
2010. aug. 15. 21:49
 2/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem jó.
2010. aug. 15. 21:50
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Szabad vagy, nincs kötelezettség, nincs magyarázkodás, nincs veszekedés, nem megy senki az agyadra.
2010. aug. 15. 21:50
 4/20 anonim ***** válasza:
Azzal bújsz ágyba, akivel akarsz. :D
2010. aug. 15. 21:51
 5/20 anonim ***** válasza:

Abszolút nem jó. Nekem még nem volt párkapcsolatom és már nagyon unom ezt az állapotot.

Előnyét nem látom, ha lett volna valaha barátnőm akkor lehet hogy többet tudnék mondani.

19F

2010. aug. 15. 21:51
 6/20 anonim ***** válasza:
1. válaszóló leirta mit érzek:D
2010. aug. 15. 21:52
 7/20 anonim ***** válasza:
46%
Nem jó...nincs, akit szerethetnél, nincs, aki szeret téged, akit megölelhetsz, szeretgethetsz, stb. :'(
2010. aug. 15. 21:53
 8/20 anonim ***** válasza:
70%
Szingliség azoknak jó, akik nem igényelnek mély érzelmeket és nehezen is tudnak nyújtani hasonlókat.
2010. aug. 15. 21:54
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert szabad vagy, független, nem kell alkalmazkodnod, oda, akkor és azzal mész ahova, amikor és akivel csak akarsz, bármennyit lehetsz a barátaiddal, hülyéskedhetsz a haverjaiddal anélkül hogy féltékeny lenne rád valaki, nem kell senkinek beszámolnod arról hogy hol voltál miért nem jöttél, nem költöd másra a pénzed több marad neked =na jó ez önző volt), nem kell fura szokásokhoz alkalmaznod, otthon nyugodtan eleresztheted magad, annyit jársz buliba amennyit akarsz, stb stb még tudnám sorolni:)

Nemrég szakítottam de most szingli vagyok, és élvezem:)

L19

2010. aug. 15. 21:56
 10/20 anonim ***** válasza:
előnye is van, hátránya is.
2010. aug. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!