Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jó egyedülállónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó egyedülállónak (szinglinek) lenni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 21:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azért, mert akkor és azzal szexelsz, amikor és akivel csak akarsz.
2010. aug. 15. 22:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
hát több a szabad idöd, nem idegesit senki féltékenységel, azal flörtölsz randizol akivel akar, de elszomorito amikor látod hogy mindenki boldog körülöted valakivel csak te nem=(
2010. aug. 15. 22:31
 13/20 anonim ***** válasza:
46%
szerintem szar
2010. aug. 15. 22:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Többen megfogalmazták előttem, hogy nagyon nem jó. Én is osztom ezt a nézetet.

Én kifejezetten rosszul tűröm ezt az állapotot, néha nagyon elkeserít. 32 évesen nekem már elegem van a szabadságból.

32/F

2010. aug. 15. 22:42
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.

Én most egyedül vagyok, és szinte napról napra változik bennem a két érzés, hogy most jaj de jó nem kell senkihez alkalmazkodnom, meg hogy nagyon jó lenne ha valaki szeretne:(

Írhattok még

2010. aug. 15. 22:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Jó mert akor nézek meg egy srácot amikor akarok, sőt még oda is mehetek hozzá. És hopp lehet hogy már nem is leszek szingli? :D
2010. aug. 15. 22:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
"Nem jó...nincs, akit szerethetnél, nincs, aki szeret téged, akit megölelhetsz, szeretgethetsz, stb"...ezzel nem értek egyet...tarts macskát, kutyát vagy bármit...s egy idő után rájössz, hogy az soha nem csap be, nem csal meg, mindig ott van neked, nem hisztizik, nincs veszekedés, tudod szeretni, kötődik hozzád....:)
2010. aug. 15. 23:12
 18/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: nekem az állattartás nagyon nem pótolná azt az érzést :S De gondolom ezt te is érted...

21:53

2010. aug. 15. 23:14
 19/20 anonim ***** válasza:

21.56 vagyok (a jelenlegi szinglipárti:D)

sokan írjátok, hogy aki szingli, azt nincs ki szeresse?!! és a barátaitok, haverjaitok? nem szeretnek titeket? én nagyon nem érzem hogy ne szeretnének, és többet is érnek most a barátaim mint amennyit egy kapcsolat érne.

L19

2010. aug. 16. 15:38
 20/20 anonim válasza:

Szerintem van jó oldala is meg rossz is.

Jó: mehetsz szabadon buliznii.. nem mondja meg senki hogy mit csinálj és kivel..na meg persze pasizhatsz.:)

Rossz: nincs aki szeressen,akihez oda tudsz bújni

nincs aki puszilgasson stb.

2010. aug. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!