Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egyedülállónak (szinglinek) lenni?
Többen megfogalmazták előttem, hogy nagyon nem jó. Én is osztom ezt a nézetet.
Én kifejezetten rosszul tűröm ezt az állapotot, néha nagyon elkeserít. 32 évesen nekem már elegem van a szabadságból.
32/F
Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam.
Én most egyedül vagyok, és szinte napról napra változik bennem a két érzés, hogy most jaj de jó nem kell senkihez alkalmazkodnom, meg hogy nagyon jó lenne ha valaki szeretne:(
Írhattok még
Utolsó: nekem az állattartás nagyon nem pótolná azt az érzést :S De gondolom ezt te is érted...
21:53
21.56 vagyok (a jelenlegi szinglipárti:D)
sokan írjátok, hogy aki szingli, azt nincs ki szeresse?!! és a barátaitok, haverjaitok? nem szeretnek titeket? én nagyon nem érzem hogy ne szeretnének, és többet is érnek most a barátaim mint amennyit egy kapcsolat érne.
L19
Szerintem van jó oldala is meg rossz is.
Jó: mehetsz szabadon buliznii.. nem mondja meg senki hogy mit csinálj és kivel..na meg persze pasizhatsz.:)
Rossz: nincs aki szeressen,akihez oda tudsz bújni
nincs aki puszilgasson stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!