Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj együtt maradnom a férjemmel mert már van gyermekünk és lemondani az új szerelemről?
Csak a kérdésedet olvastam el és válszolok is: MUSZÁJ! Ok: hozzá mentél feleségül és esküt tettél le amire látom nem emlékszel, mert biztos rohadt nehéz a memoriád. Megvan írva a nagykönyvben hogy nincs paráznaság! A paráznaság házasságtörést jelent!
"Így ketten egy testté lesznek, ezért õk már többé nem kettõ, hanem egy test.
Az ember tehát nem választhatja szét azt, amit Isten eggyé tett.”
Menj aludni.
Kedves Kérdező!
Ezt nagyon alaposan át kell gondolnod. Nyilván rosszul választottál, mikor férjhez mentél, de sajnos sokszor a döntéseinkről csak később derül ki, hogy nem helyesek. Szerencsére már nem a középkorban élünk (1-2 válaszoló kivételével..) hogy egész életünk során cipeljük egy szar házasság terhét a vállunkon. Ez az akaratgyengék meg a mártírok műfaja, de nem a normálisaké. Mérlegelned kell-és most vonatkoztass el az új szerelem lehetőségétől-hogy van-e olyan a házasságodban, amiért úgy érzed, még érdemes lenne küzdeni, vannak-e még közös érdekek a férjeddel, még most is el tudod őt fogadni olyannak, amilyen, vonzódsz-e még hozzá szexuálisan. A gyerek mellesleg nem a (kulturált) válást sínyli meg, hanem azt, ha boldogtalan az apja-anyja egymással, ezt tapasztalatból mondom.
25 N
Első vagyok és arra gondoltam, amit Nagyapád is mondott, a gyerek az első.
Te azt írtad elveszítheted. Ha nekem lenne egy mérlegem és az egyiken a gyerek és a családom lenne, a másikon pedig egy új pasi, akkor nem kérdés merre billenne.
ne legyél hülye. ez csak egy érzés, el fog múlni. hazudik az az asszony, aki azt mondja, hogy soha nem fordult meg a fejében, hogy "mi lenne, ha...".
de a férjeddel összeköt minden, az egész közös életetek. egy kan se ér annyit, hogy ezt eldobd érte.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!