Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ÁTLAGOS kinézetű pasiknak miért van nagyon is CSINOS barátnőjük?
Már elég sokszor megfigyeltem, hogy egy nagyon szép csajnak a pasija nem éppen egy modell fiú. Nem mondom, hogy ronda a fickó, de a furcsa, hogy egy ilyen csinos lány mellett egy átlagos hapek van, aki nem éppen izmos, vagy gazdag, vagy jóképű vagy valami, hanem átlagos fej, haj, test.
A lányoknak nem nagyon számít, hogy a srác legyen jóképű?
ma 14:53
Igen,ez fulligaz.Bar alapbol a szepseg is egy nehezen definialhato valami,nem lehet merni,kategorizalni.Az en elettapasztalatom azt mutatja,hogy mindig az osszkep szamit,foleg egy ferfi eseteben: a lanyok sosem kulon-kulon nezik,hogy helyes-e az arcod,vagy kockas-e a hasad,hanem hogy osszessegeben bejossz-e nekik.Ez pedig tulnyomoreszt a stiluson,viselkedesen es az alfasagon mulik.
Jajjj, be ne vegye senki ezt a 2férfiak a külsőre mennek" szlogent!
A tescoban, akárhol a városban ritka az, hogy szép párt látok!!!
Álatalában jóképű vagy átlagos (de azért magas jó testfelépítéssel) látok fiúkat, férfiakat, alacsony kövér átlagarcú vagy nagydarab debella a nőkkel!
Múltkor direkt megfigyeltem, TÖK JÓ PASIK TÖK RONDA ELHÍZOTT NŐKKEL!
A barátnőm szerint azért van ez mert egyre több a kövér nő és nincs választék!
Vagy a karcsú csinos lányoknak a ronda pasik jutnak?
Én nem tudom milyen vagyok (vékony, nőies) de rám csakis a ronda pasik buknak. Mondjuk a szexi macsók nem kellenének, de azért a rondák sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!