Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák szemétkedni a csajokkal?
Na szóval még pár éve nagyon vékony voltam, 53-54 kg, a magasságomhoz képest nagyon sovány! 194 vagyok. Nagyon beteges is voltam meg minden, szóval akkoriban minden csaj megalázott, meg kiröhögöt, vicc tárgyává tettek. 2 és fél éve változtattam az életemen, elkezdtem járni kondi terembe meg minden! most már 80 felett vagyok, és azt vettem észre hogy kevés erőfeszítéssel jó nőket szerezhetek! Elhatároztam hogy szemétkedem én is de nem megy! Ha oda kerül a sor hogy el kellene küldenem a csajokat egy sex után, akkor nem megy! Valami nem engedi bennem! Pedig meg érdemelnék! Legalább azok akik azokat csinálták velem! Depressziós voltam meg minden! Édes a bosszú!
Ti hogyan csinálnátok? Hogyan aláznátok le a sárga földig őket?
megértem hogy hosszút akarsz állni....
de ha ismeretlen lányokon állsz bosszút azzal nem elégtételt veszel hanem bennük is egy rossz képet alakitasz ki a pasikról...azokat a konkrét lányokat kellene valahogy megkeresned akik ilyenek voltak veled.vagy olyan fiuknak segiteni akik abban a helyzetben voltak mint te annak idején mikor vékony voltál...
amelyik lányok ezeket a fiukat megalázzák azokat kell felszedned és elküldened.Honnan tudod hogy egy lány aki pl egy éjszakásra jön össze veled nem kedves aranyos normális???
én nekem is sokáig komplexusom volt és komoly kapcsolatom nem volt ezért csak szórakozó helyeken ismertem meg fiukat ha sokat ittam ,randik elött ittam stb és elég hamar volt sex.
soha nem bszatm át senkit és ha pl veled találkoznák te átcsesznél engem gondolva hogy ez ugyis csak egy ribi... :/ 20/L
65% szánalmas kis fa5z vagy. A nők nagy része teljesen normális. Én nem tudom milyen többségről beszélsz.
Amúgy a pasik is nagynak érzik magukat mert farok nőtt a lábuk között, egy nő mitől lenne nagy a pinájával?
Én nőként momentán jobban örülnék ha farkam lenne.
A válasz megírásának időpontja: 10-09 09:21
Hogy mitől lenne nagy? Az arcával! A mai csajoknak akkora arcuk van hogy az hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!