Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák szemétkedni a csajokkal?
Na szóval még pár éve nagyon vékony voltam, 53-54 kg, a magasságomhoz képest nagyon sovány! 194 vagyok. Nagyon beteges is voltam meg minden, szóval akkoriban minden csaj megalázott, meg kiröhögöt, vicc tárgyává tettek. 2 és fél éve változtattam az életemen, elkezdtem járni kondi terembe meg minden! most már 80 felett vagyok, és azt vettem észre hogy kevés erőfeszítéssel jó nőket szerezhetek! Elhatároztam hogy szemétkedem én is de nem megy! Ha oda kerül a sor hogy el kellene küldenem a csajokat egy sex után, akkor nem megy! Valami nem engedi bennem! Pedig meg érdemelnék! Legalább azok akik azokat csinálták velem! Depressziós voltam meg minden! Édes a bosszú!
Ti hogyan csinálnátok? Hogyan aláznátok le a sárga földig őket?
12:20
Ez oké is! Ki találom ha oda kerül a sor, de nem jön ki belőlem érted? De ezt a kérdésemben leírtam! Talán megesik rajtuk a szívem, vagy nem tudom.
Szerintem tudat alatt te is érzed, hogy jobb vagy annál mintsem lealacsonyodni a szintjükre.
Amúgy mint nő mondom, hogy a legkegyetlenebb tényleg az, ha te vagy maga Apolló a csodaszép és megérinthetetlen isten. Mikor valakit nagyon akarunk és nem lehet a miénk... abba bele lehet őrülni!
lehet, hogy kigyúrtad magad, de belül ugyanaz a szánalmas lúzer maradtál. ezt fenti kérdésed remekül bizonyítja. a lúzereket meg szivatni szokták, nem ők szivatnak másokat. ha 80 kilósak, ha 58, sőt, akkor is, ha sikeresen elérték a vágósúlyt.
29/N
napietus.blog.hu
Lúzer vagyok? Nem baj, inkább szaporítom a lúzerek táborát minthogy beáljak a nagyképű segfejek közé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!