Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnák szemétkedni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

Hogyan tudnák szemétkedni a csajokkal?

Figyelt kérdés

Na szóval még pár éve nagyon vékony voltam, 53-54 kg, a magasságomhoz képest nagyon sovány! 194 vagyok. Nagyon beteges is voltam meg minden, szóval akkoriban minden csaj megalázott, meg kiröhögöt, vicc tárgyává tettek. 2 és fél éve változtattam az életemen, elkezdtem járni kondi terembe meg minden! most már 80 felett vagyok, és azt vettem észre hogy kevés erőfeszítéssel jó nőket szerezhetek! Elhatároztam hogy szemétkedem én is de nem megy! Ha oda kerül a sor hogy el kellene küldenem a csajokat egy sex után, akkor nem megy! Valami nem engedi bennem! Pedig meg érdemelnék! Legalább azok akik azokat csinálták velem! Depressziós voltam meg minden! Édes a bosszú!

Ti hogyan csinálnátok? Hogyan aláznátok le a sárga földig őket?

2011. szept. 20. 11:53
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Óóóó szóval ők megalázhattak engem, de én nem őket igaz? Én nyeljem le? Ugyan már..

Van neked valami sejtelmed arról milyen mikor porig aláznak nagy tömeg előtt? És sorozatosan!

2011. szept. 20. 14:15
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Van. És nekem bőven elég a tudat, hogy nincs igazuk.
2011. szept. 20. 14:22
 23/38 A kérdező kommentje:

Na mindegy! Van itt biztos olyan aki megért!

Inkább válaszoljatok!

2011. szept. 20. 14:24
 24/38 anonim ***** válasza:
95%

Bocsásd meg nekik. Biztos hogy rémesen sovány voltál, ők meg érzéketlenek. Figyu, én nő vagyok, nem vagyok kövér,165 magas és ehhez vagyok 53 kg , mint te anno, de te nálam 30 centivel magasabb vagy!

nem tudom hogy csak úgy csúfoltak hogy mennyire sovány vagy?

Ezért nem kellene minden lányon bosszút állni. Sőt, ne állj rajtuk bosszút. Azok akik régebben csúfoltak, most biztos nagyot néznek milyen daliás harceg vagy, legyél elérhetetlen nekik, és nézz rajtuk keresztül!

Egy nőt ez tud nagyon idegesíteni!

Ha lefekszel velük, az azt jelenti, hogy vonzónak találod őket + megkaptak téged. Ez így nem jó. Az meg egyenesen téged minősítene le ha a végén meg valami bunkó dolgot csinálnál. Ebből is látszik, hogy te nem ilyen vagy, tehát nézz ezeken az embereken keresztül, és válaszd ki azt a lányt aki az életben nem csúfolódós buta liba. Ilyen csúfolós pi*sákkal szóba se állj.

26L

2011. szept. 20. 15:05
 25/38 A kérdező kommentje:
Én ezeket nem tudom elfelejteni! Ők élvezték! Én nem.
2011. szept. 20. 15:09
 26/38 anonim válasza:
Akkor kollektív bűnösséget élvez Nálad minden nő?
2011. szept. 20. 16:45
 27/38 A kérdező kommentje:
Nem mindegyik! Vannak normális lányok is!
2011. szept. 20. 16:51
 28/38 anonim ***** válasza:
37%

Először is felejtsd el a nékolást. Tudnék.

A megdugod és kidobod őket miért nem megy? Szerinted ettől van jobb módszer? Pl. behülyíted, nem mész el a randira, vagy legközelebb más csajjal találkozol, hogy ő is lássa, felteszed az egyik ribanckodó képét a napiszarra stb. Úgy lehet a legnagyobbat belerúgni valakibe, ha az érzéseivel szórakozol. Megkedvelteted magad, aztán kidobod a francba. A csajok is ugyanezt teszik, sőt néha sokkal rosszabbak. Ne higgyék már, hogy nekik mindent lehet, csak mert pina nőtt a lábuk közé.

2011. szept. 20. 18:23
 29/38 A kérdező kommentje:
Na te adtál jó ötleteket:) Köszi!
2011. szept. 20. 18:26
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
A hozzászólásommal természetesen nem a nő társadalom ellen akarok hadjáratot indítani, csak azon ribancok ellen, akik kicsesztek a kérdezővel. És nem tekintem ellenségemnek a női nemet, mert nagyon sok normális is van köztük, bár elég kevés.
2011. szept. 21. 03:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!