Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is átver engem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is átver engem? Ennyire drága lenne?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek bő 1 hete töltöttük fel a mobilját (vodafone) és írt nekem kb 30 sms-t és hívott 3-4 alkalommal 3-4 perces hívásnak véve... tegnap még volt neki maradék 500 ft pontosabban 488) ma írt 3 sms-t nekem és hívott 2 percig majd megszakadt a vonal és visszahívott más telójáról, hogy lement a pénze... utána megint megszakadt a vonal... közben kiakadtam, hogy nem csak nekem ír, majd mondtam neki, hogy hazudik és tuti mással sms-ezik a suliban az órákon, mert nekem 2 ezer forint eltart hetekig, ha nem sms-ezem le... szerintetek is átver engem? nyilván valaki mással is sme-ezik... mik a tarifák vodafonban amúgy? én t-mobile vagyok!!
2011. szept. 20. 10:45
1 2 3
 21/28 napietus ***** válasza:
35%

most olvasom, hogy már kétszer megcsalt. akkor vagy dobd, vagy viseld a sorsod, de ne ellenőrízgesd az egyenlegét, mert ez SZÁNALMAS.

amúgy csak szólok, hogy aki meg akarta csalni a pasiját/nőjét az akkor is meg tudta, amikor még telefon sem volt, nemhogy mobil. mostmeg 1000 más kommunkiációs lehetőség is van. erről ennyit.

2011. szept. 20. 11:38
 22/28 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb rájössz magad is, mennyire felesleges, amit csinálsz.

Ha megcsalt és te úgy döntöttél, hogy megbocsátasz neki, akkor vállald a múltat és adj fehér lapot neki (meg persze a bizalma is hozzá).

Ennek így semmi értelme, hogy folyton keresed hol botlik el. Ha esetleg mégis változna a kedvedéért, akkor meg pont a kényszeres nyomzásod és kominációid fogják megőrjíterni.

Szóval a saját lelki békéd érdekében tanácsolom: vagy most válljatok el, vagy tessék úgy is viselkedni mint aki tényleg, ad még 1 lehetőséget.

Állandóan csak idegeskedsz majd miatta, ellenőrizteted, kombinálsz és... ebbe bele lehet őrülni, és amikor a sajod majd x-szedszerre csal meg, vagy dob ki, rájössz mennyire nem érte meg.

Szóval ne tessék idegeskedni. Ha nélküle könnyebb a lelked, akkor élj nélküle, de ha mégis ő kell, akkor tessék úgy is hozzáállni.

2011. szept. 20. 11:39
 23/28 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező,én értem,hogy szerelmes vagy,meg minden,de tiszteld már meg magadat annyival,hogy elhagyod ezt a lányt!Nézd meg,komplett idiótát csináltál magadból,pedig csak két mondatot írtál a kapcsolatodról.Ez neked sem jó.Olyan lány kell neked,akire büszkén tekinthetsz,mert megbecsül és nem csinál belőled egy papucs majmot!Dobd ki még időben,nehogy a következő kapcsolatod szenvedje meg ezt a ribit.22/F
2011. szept. 20. 11:41
 24/28 anonim ***** válasza:
77%
Haver--ha engem megcsalt volna kétszer a párom...régen kihajintottam volna mint macskát sz@arni. Miért ragaszkodsz az ilyen ribanchoz? (bocsi) Tele van az ország normális, meg értelmes csajokkal---az ilyen selejtekre nemhogy pénzt, de még időt se szánj! Egy félrelépés is durva nem még kettő..és még amennyit nem tudsz:) Megéri? Nehogy azt mond hogy szereted..mert a szeretet jó dolog..de ha hülyének néznek az már gáz.Ébresztő!
2011. szept. 20. 12:05
 25/28 anonim ***** válasza:
A nők szeretnek hazudni csak nem tudnak elég jól:) Csak azt nem értem miért rád kell pazarolnia a pénzét? Barátait nem hívhatja? Nem küldhet nekik sms-t? Csak neked egy fillérig? Na ezt ne csináld. A másik lehet, hogy tényleg van egy másik srác. Akkor meg szívás van. Viszont fordult már elő velem, hogy nem hívtam, nem küldtem sms-t és mégis leszedtek róla pénzt. Más is járt így és járhat is. A lényeg: alaptalanul ne vádolj meg senkit se!!! A barátnődnek még van élete rajtad kivül. Ne követeld ki magadnak az összes hívást és sms-t! Az rendben lenne, ha 1 hónap alatt felhív egy félórát és kész. Van olyan, hogy valaki ajnálja, illetve másikkal is flörtöl. Csak alaptalanul ne vond felelőségre!
2011. szept. 20. 12:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Száááááániiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vagy tesó! Dobjad a ribancot!
2011. szept. 20. 12:55
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem is vodás kártyám van és tényleg nagyon drága, főleg ha nem vodafonost hívsz. Seperc alatt letudom beszélni. Szerintem a barátnőd nem csapott be ezzel.
2011. szept. 20. 13:44
 28/28 anonim ***** válasza:

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

2011. szept. 20. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!