Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is átver engem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is átver engem? Ennyire drága lenne?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek bő 1 hete töltöttük fel a mobilját (vodafone) és írt nekem kb 30 sms-t és hívott 3-4 alkalommal 3-4 perces hívásnak véve... tegnap még volt neki maradék 500 ft pontosabban 488) ma írt 3 sms-t nekem és hívott 2 percig majd megszakadt a vonal és visszahívott más telójáról, hogy lement a pénze... utána megint megszakadt a vonal... közben kiakadtam, hogy nem csak nekem ír, majd mondtam neki, hogy hazudik és tuti mással sms-ezik a suliban az órákon, mert nekem 2 ezer forint eltart hetekig, ha nem sms-ezem le... szerintetek is átver engem? nyilván valaki mással is sme-ezik... mik a tarifák vodafonban amúgy? én t-mobile vagyok!!
2011. szept. 20. 10:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%

Én nem vágom a problémádat! XD Most az a bajod, hogy a csajod nem csak téged hív vagy neked ír sms-t, hanem ne adj isten néha felhívja a legjobb barátnőit, ír az anyjának, hogy mikor ér haza a suliból, vagy rácsörög a nővérére, hogy hazafelé hozzon neki ezt vagy azt a boltból...? Ember! Normális vagy te? Csak mert nem kizárólag téged hívogat, még nem jelenti, hogy átver.

Amúgy meg ha nem is a te pénzed, mert ő töltötte fel a kártyáját, akkor meg nem TOÁLISAN TÖKMINDEGY neked, hogy kire költi azt a pénzt?! Az ő pénze, azt hív fel belőle, akit csak akar.

Nyugodj már le, ne parázz ennyit.

2011. szept. 20. 11:07
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mi bajod van ? A barátnőd senki mással nem beszélhet telefonon csak veled ?
2011. szept. 20. 11:08
 13/28 A kérdező kommentje:
ő 19 én 20
2011. szept. 20. 11:10
 14/28 A kérdező kommentje:
a probléma nem az, hanem az, hogy megcsalt az exével sms-ezett anno lebuktattam és félek, hogyx újra kezdte... értve vagyok?
2011. szept. 20. 11:11
 15/28 A kérdező kommentje:
vannak jelek amikből ezt gondolom most... ezért mért kell lehordani mindennek??
2011. szept. 20. 11:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért te idióta, mert ha kétszer megtette, megfogja tenni még ezerszer, mert tudja, hogy megbocsájtasz és visszafogadod, és majd újra megteheti, mert egy kis papucs vagy...
2011. szept. 20. 11:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fejed tetejére állsz, nyomozol, idegeskedsz, hisztizel akkor is meg fogja tenni. Már kétszer megtette. Te mégis vele vagy. Ha ennyire lúzer vagy, akkor türd el. Vagy dobd ki, de ne hisztizz.
2011. szept. 20. 11:21
 18/28 Skizofrén atya 1992 ***** válasza:
77%

most őszintén................ember....mi a szart akarsz attól a ribanctól aki már 2x megcsalt????

dobd ki a gec!be, mert ha esetleg nem most később újra megfog csalni ez hót ziher........biztos vagyok benne, ha keresgélnél találnál magadnak olyan lányt aki nem csal meg, és szeretni is fog, de ha valaki megcsal valakit az tuti, hogy nem azért tette mert húú de annyira szereti a párját....ráadásul 2x megérdemled, ha kihasznál mint 1 papucsot.........

2011. szept. 20. 11:21
 19/28 anonim ***** válasza:
77%

szerintem is keress egy másik lányt, mert tényleg vannak normális lányok, akik törődnek a hapsijukkal, és vágynak egy rendes kapcsolatra.

ez a nyomozgatás se neked, se a csajodnak nem tesz jót. ha meg megcsalt kétszer, ki kellett már volna dobni.

és az új csajoddal majd ne játszd ezt.

2011. szept. 20. 11:35
 20/28 napietus ***** válasza:
8%
elég gáz vagy, ha már az egyenlegét is ellenőrízgeted. miért nem dobod, ha ennyire bizalmatlan vagy? ha így folytatod, ő fog dobni és joggal.
2011. szept. 20. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!