Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is átver engem? Ennyire drága lenne?
Én nem vágom a problémádat! XD Most az a bajod, hogy a csajod nem csak téged hív vagy neked ír sms-t, hanem ne adj isten néha felhívja a legjobb barátnőit, ír az anyjának, hogy mikor ér haza a suliból, vagy rácsörög a nővérére, hogy hazafelé hozzon neki ezt vagy azt a boltból...? Ember! Normális vagy te? Csak mert nem kizárólag téged hívogat, még nem jelenti, hogy átver.
Amúgy meg ha nem is a te pénzed, mert ő töltötte fel a kártyáját, akkor meg nem TOÁLISAN TÖKMINDEGY neked, hogy kire költi azt a pénzt?! Az ő pénze, azt hív fel belőle, akit csak akar.
Nyugodj már le, ne parázz ennyit.
most őszintén................ember....mi a szart akarsz attól a ribanctól aki már 2x megcsalt????
dobd ki a gec!be, mert ha esetleg nem most később újra megfog csalni ez hót ziher........biztos vagyok benne, ha keresgélnél találnál magadnak olyan lányt aki nem csal meg, és szeretni is fog, de ha valaki megcsal valakit az tuti, hogy nem azért tette mert húú de annyira szereti a párját....ráadásul 2x megérdemled, ha kihasznál mint 1 papucsot.........
szerintem is keress egy másik lányt, mert tényleg vannak normális lányok, akik törődnek a hapsijukkal, és vágynak egy rendes kapcsolatra.
ez a nyomozgatás se neked, se a csajodnak nem tesz jót. ha meg megcsalt kétszer, ki kellett már volna dobni.
és az új csajoddal majd ne játszd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!