Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek mért a rongyrázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mért a rongyrázó pics*ák kellenek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindig aztmondjátok hogy nektek neem neem, és amikor odakerül a sor, mégis őket választjátok.
2011. szept. 19. 17:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nem kellenek csak egyre több és több van belőlük így akaratlanul is de csak azok maradnak.
2011. szept. 19. 17:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Kell a fa.szomnak rongy rázós,én szeretem a kifinomult kedves lányokat és pont olyanokat akik nem rázzák a rongyot...Nem értem mit általánosítasz???
2011. szept. 19. 18:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyszerű.. te is azokat a pasikat veszed észre, akik szebbek, "menők" stb. :)

Ők is ezeket a lányokat.

2011. szept. 19. 18:06
 14/23 anonim ***** válasza:
EGYRE TÖBB A RONGYRÁZÓS P..A. és sokkal kevesebb az egyszerűbb nő.
2011. szept. 19. 19:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Mit jelent az pontosan, hogy rongyrázó?
2011. szept. 19. 19:12
 16/23 anonim ***** válasza:

Kellenek a francnak... Én az olyan nőket becsülöm akikkel lehet beszélgetni és ha sminkel is akkor is ízlésesen. Érdekes a kérdés. A nőkről is elmondható hogy nektek a semmire való f*szok kellenek, de nem szabad általánosítani.

Ha azért írod ki mert csúnyának érzed magad akkor meg van a válasz. Amíg nem tudod elfogadni önmagad, nem tudod szeretni addig ne keress párt... Aki nem szereti magát azt mások se fogják. Először találd meg magad, utána megtalálod a párodat is.

Ezek személyes tapasztalataim, nincs aranyszabály se nagykönyv. Nincs abszolút igazság, Neked kell megtalálnod a sajátodat, mi csak segíthetünk.

18/F

2011. szept. 19. 19:49
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérlek ne általánosíts kérdező...
2011. szept. 19. 20:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Tényleg ne általánosits .... mondjuk engem sokan r****nak meg ilyeneknek néznek pedig ez egyáltalán nem így van ... attól még hogy valaki szeret szépen öltözni és törődik magával attól még valaki nem p***a ....(itt most nem a p****szoknyát meg ezeket értem)
2011. szept. 19. 20:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Azért,mert nektek meg a keménykedő idióták :D
2011. szept. 19. 21:23
 20/23 Solarian ***** válasza:
Kellenek a f@sznak. Hányingerem van ezektől a képződményetől.
2011. szept. 19. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!