Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mért a rongyrázó pics*ák kellenek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindig aztmondjátok hogy nektek neem neem, és amikor odakerül a sor, mégis őket választjátok.2011. szept. 19. 17:33
11/23 anonim válasza:
Nem kellenek csak egyre több és több van belőlük így akaratlanul is de csak azok maradnak.
12/23 anonim válasza:
Kell a fa.szomnak rongy rázós,én szeretem a kifinomult kedves lányokat és pont olyanokat akik nem rázzák a rongyot...Nem értem mit általánosítasz???
13/23 anonim válasza:
Egyszerű.. te is azokat a pasikat veszed észre, akik szebbek, "menők" stb. :)
Ők is ezeket a lányokat.
14/23 anonim válasza:
EGYRE TÖBB A RONGYRÁZÓS P..A. és sokkal kevesebb az egyszerűbb nő.
15/23 anonim válasza:
Mit jelent az pontosan, hogy rongyrázó?
16/23 anonim válasza:
Kellenek a francnak... Én az olyan nőket becsülöm akikkel lehet beszélgetni és ha sminkel is akkor is ízlésesen. Érdekes a kérdés. A nőkről is elmondható hogy nektek a semmire való f*szok kellenek, de nem szabad általánosítani.
Ha azért írod ki mert csúnyának érzed magad akkor meg van a válasz. Amíg nem tudod elfogadni önmagad, nem tudod szeretni addig ne keress párt... Aki nem szereti magát azt mások se fogják. Először találd meg magad, utána megtalálod a párodat is.
Ezek személyes tapasztalataim, nincs aranyszabály se nagykönyv. Nincs abszolút igazság, Neked kell megtalálnod a sajátodat, mi csak segíthetünk.
18/F
17/23 anonim válasza:
Kérlek ne általánosíts kérdező...
18/23 anonim válasza:
Tényleg ne általánosits .... mondjuk engem sokan r****nak meg ilyeneknek néznek pedig ez egyáltalán nem így van ... attól még hogy valaki szeret szépen öltözni és törődik magával attól még valaki nem p***a ....(itt most nem a p****szoknyát meg ezeket értem)
19/23 anonim válasza:
Azért,mert nektek meg a keménykedő idióták :D
20/23 Solarian válasza:
Kellenek a f@sznak. Hányingerem van ezektől a képződményetől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!