Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki tudna elfogadni egy ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki tudna elfogadni egy ennyire érzelmes lányt?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon meglátszik, hogy még nem csókolóztam, nem volt még barátom és, hogy nem álltam le senkivel érzelmek nélkül. Elképzelem, hogy milyen jó lenne ha valaki szeretne, ölelgetne, csókolna, simogatna. De ha tényleg beleélem magam nem tudom. Túl korainak tűnik. Más lánynak egy csók semmiség én viszont elsírnám magam a boldogságtól annyira a mennyekben járnék, ha lenne kinek ennyire odaadni magam. Mondhatnám azt is, hogy nálam egy csók felér egy szeretkezéssel. Ki tudná elviselni, hogy ennyire érzékeny vagyok?

Nálam meg kéne várni amíg beleszeretek valakibe, nem lenne igazi ha hagynám amiket leírtam ha nem érzek semmit. Azt is erőltetnem kell, hogy valakinek a szemébe nézzek aki tetszik.

Szinte látom magam előtt a jelenetet amikor túl sokat fogdosna valaki, mondanám, hogy ne, erre megsértődik mert biztos azt hinné, hogy nem szeretem, otthagyna én meg bőghetnék összerogyva. :/

2011. szept. 19. 17:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%
Már akinek... Kérdező írj egy privit légyszi :) (17:58-as voltam)
2011. szept. 19. 18:30
 22/40 anonim ***** válasza:
Én eltudnák viselni egy ilyen lányt, ha tetszik nekem és én is szeretem őt:) 22F
2011. szept. 19. 18:47
 23/40 anonim ***** válasza:

Jaguar Warrior!

Most miért buktatod le szegény srácot?:D

2011. szept. 19. 18:48
 24/40 anonim ***** válasza:
Nyugi, vannak még érzelmes férfiak akik komoly kapcsolatra vágynak és megvárnák míg belészeretsz. Csak az ilyenek nem a szépfiúk közül kerülnek ki és úgysem jönnének be neked.
2011. szept. 19. 19:38
 25/40 A kérdező kommentje:
19:38 Bele tudnék szeretni olyanba is aki nem az esetem ha nem taszít kifejezetten.
2011. szept. 19. 21:07
 26/40 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, talán el tudnék fogadni hasonló nőt. :)
2011. szept. 19. 21:43
 27/40 anonim ***** válasza:
hol laksz? :D én is hasonló vagyok 18/f
2011. szept. 19. 22:35
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha élőben a csók=szeretkezés

akkor ezekszerint.... neten csók=csók

*cupp*

Nah milyen volt?:D

Egyébként meg tudnám szokni, rühellem a ribi oszt társaimat meg a többi érzéketlen pic*át! Egy lány legyen kedves, és törékeny...

Remélem talizunk egyszer :D

F18

2011. szept. 19. 23:39
 29/40 A kérdező kommentje:

23:39 Nagyon jó! Legalábbis jót nevettem rajt. :)

Ki tudja, lehet majd találkozunk.

2011. szept. 20. 04:04
 30/40 Alex Lion ***** válasza:
A sok sexéhes f@roknak üzenem: néha sokkal jobb csak úgy odabújni és ölelkezni valakivel, mint csupán b@szni egy jót... Aki még nem csak 1x csinálta, az érti miről beszélek...
2011. szept. 20. 07:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!