Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer odajönni?
Figyelt kérdés
Fiúról van szó!! Néz,szemezünk, a barátja is bátorítja,hogy jöjjön oda,csak rázza a fejét,hogy nem tud odajönni..DE MIÉRT???2011. szept. 19. 16:50
11/21 anonim válasza:
Lehet 23,de attol meg gyerek gondolkodasu...
12/21 anonim válasza:
mee rusnya vagy :D
menny oda hozzá te, hátha visszanyeri az önbizalmát
13/21 anonim válasza:
23? Menj oda:))azthittem valami 13 eves gyerek problemas kerdese ...de nem...oda kell menned...csak szolitsdd meg...vagy kerdezz tole va;amit vagy kerj tole valamit...ne azt hogy szeresdd a tesem baby:)))
''...'' csak pl egy zsepit;)
14/21 anonim válasza:
Menj te, mert magamból kiindulva én sem merek odamenni a lányokhoz 20-on túl sem! :/
15/21 anonim válasza:
Erről eszembe jut az én esetem. Mindíg is féltem a csajozástól, lányokkal való kapcsoaltfelvételtől... múltkor viszont 2 haverom odajött, hogy csináljak egy képet az egyik lányról (: alacsony hosszú barna hajú lány volt:) tetszett nekik a lány, de nem mertek odamenni, én meg (már nem tudom hogy) de rezzenéstelen arrcal, jókedvűen leszólíottam, hogy csinálnék róla 1 képet, de nem engette, én húztam, de akkorsem, utána vettem észre, hogy nem is volt bennem félelem, semmi:D nincs mitől tartanotok, legfeljebb elküld a p*csába, de a mosoly ragályos... tényleg, ha rámosolyogsz valakire az utcán szinte biztos, hogy visszamosolyog vagy mosolyog... na mind1. Itt a bizonyíték nincs mitől tartani, ha a fiú nem megy oda, menny oda te, nincs nemhez kötve, a ezdeményezés... 19/F
16/21 anonim válasza:
Félénk szegény. Ha nem megy oda, akkor menj te oda... :D
17/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
Te fiú vagy lány vagy? Ne haragudj, de ezt nem írtad. Ha fiú vagy, te is odamehetsz, ha lány vagy, akkor vagy nagyon félénk az illető, és biztatás kell neki, vagy csak félreértesz valamit és valójában nem is érdeklődik irántad.
20/21 anonim válasza:
Ez egy komplikált eset....
Több kitevője is lehet a passzív cselekvésének.
1. Ronda vagy.
2. Ronda vagy.
3. Ronda vagy.
De ha ezek közül egyik sem akkor még talán:
Ronda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!