Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok tényleg csak a pénzre mennek?

Figyelt kérdés

Ha igen ez csak ilyen múlandó dolog ugye, és később felnőttkorukra (24-30év) kinövik mint a kisgyerekek az orrtúrást?

Ezt most tök komolyan kérdem mert a legtöbb haverom panaszkodik a csajára hogy így lenullázta anyagilag meg nem bírja már tovább stb.

2011. szept. 19. 09:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Na jó a farkad is, ha olyan menő srác vagy.
2011. szept. 19. 10:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem kell nyomorék hisztis kis plázap.csákat tartani, vannak normális nőnemű lények is... a hímneműek baja, ha olyan csajokra buknak, akiken minden cucc egyesével is az eget veri árban... és ne feledd, a mai drága-plázacicákból lesz majd az aranynyakláncos aranygyűrűs drágamami! Keress normális csajt, akit bír a pénztárcád, vagy hamar belerokkansz a sok hülye kis senkiháziba

Csókoltatom a nagyokos baráti bandádat!

18/L

2011. szept. 19. 10:33
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"A lányok tényleg csak a pénzre mennek?"

Nem. Abortuszra vagy terhesgondozásra is.

2011. szept. 19. 10:46
 14/27 anonim ***** válasza:
XD
2011. szept. 19. 10:49
 15/27 anonim ***** válasza:
84%

Amikor osszejottem a baratommal, kicsit buszke voltam magamra, hogy megtudtam hoditani egy olyan pasit mint o.

Nagyon sok penze volt, orokolt, mindent meg akart venni. De en nem engedtem neki, rosszul erzem magam, ha sokat koltenek ram. Par honap uran munkam is lett, majd neki is. Tulajdonkeppen a kajara koltok, amugy szinte semmi, pedig megtehetnenk. Nemetorszagban elunk, o nemet, en koltoztem ki hozza.

Ma mar egy hazat fizetunk egyutt.

Hozzatennem meg, hogy augusztusban kezdte az Ausbildungjat+egyetem. Minimum 500-600 €-val tobbet keresek nala. Tehat en tamogatom ot inkabb anyagilag.

Ennek ellenere soha nem tudnam visszafizetni, amit az elso par honapban tett ertem. Sem anyagilag, sem erzelmileg.

Nem a cicababakbol kellene kiindulni!

2011. szept. 19. 10:49
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam az ilyen buta kérdésekre válaszolni, de most már a tököm ki van, hogy mindenki csak szidja a nőket. 25 éves vagyok, férjhez mentem, itthon vagyok a 3 hós kislányunkkal, záróvizsgázom épp, ergó keresetem az nulla...kérdem én, most akkor kihasználom és lehúzom a férjem? Lóf@szt! Vegyétek már észre, hogy nem így megy...felőlem lehet akármennyi pénze a fiúnak, ha ronda, buta, beképzelt, rohadtul elmehet a p.csába...Az én férjem baromi okos, nagyon csinos..ez volt ami megfogott benne, utána tudtam meg, hogy annyira nem állnak rosszul anyagilag..az élet változó, most hogy már a szüleink nem támogatnak, egy fizuból +gyesből+cspből kell kijönnünk, bizony meggondoljuk mit veszünk, és képzeljétek, nem hagytam el azért, mert nem vehet fuxot, meg nerc bundát(különben is hánynom kell az ilyesmitől..)vegyétek már észre, hogy a pénz baromira nem minden!!!
2011. szept. 19. 10:52
 17/27 anonim ***** válasza:
Hát én is járnék gazdag csajjal, de nem engedném, hogy fizessen nekem, mert rosszul esneXD Én is összejönnék gazdag nővel:)
2011. szept. 19. 10:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Utolso,szerimtem te rosszul ertelmeztel valamit.
2011. szept. 19. 11:03
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem értettem csak én mondtam valami ironikusat:) Érted ugye?
2011. szept. 19. 11:10
 20/27 anonim ***** válasza:

Igen a lányoknak és a nők nagy többségének igen is fontos a pénz,akárki akármit mond,ez bizonyított tény hogy a nőben genetikailag bele van kódolva hogy ahhoz a férfihez vonzódik akinek nagyobb az erő forrása,magyarul a pénze...

Ezen nem kell megsértődni a nőknek de ez így van,mert a nő ilyenkor dudat alatt azt keresi hogy mennyire tudja majd a leendő családot eltartani a férfi és minél több erő forrása van,azaz pénze annál jobb a férfi arra hogy eltartsa a családot,ezt a nők hogy fontos nekik a pénz észre sem veszik mert ez genetika és tudat alatti és nem szánt szándékkal mennek a pénzre,hanem az előbb elhangzott dolgok miatt...

Amúgy a haverod meg hülye hogy hagyta magát lehúzni ennyi..akit lehet ki is használnak a nők ez is tény.

2011. szept. 19. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!