Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csak a pénzre mentek?
Ne mondjátok azt,hogy nem így van.Ne mondjátok azt,hogy csak rossz lányokkal találkoztam.Persze nem általánosítok.A lányoknak csak kis része ilyen,mondjuk úgy 98%.Hatalmas tisztelet a maradéknak!
Tetszem neki,jól elvagyunk,jól érzi magát velem.Ezt le sem tudná tagadni.Mégis jön a sablonduma,hogy:
"nem akarom elrontani a barátságot egy kapcsolattal"
"nem akarok most kapcsolatot"
"hidd el jól nézel ki és aranyos vagy.nekem nem a pénz számít"
Igen ám,de a következő héten már egy márkás autóban ül,esetleg valami újabb sportmotoron.Hát igen.Nem a pénz számít nektek,de még is csak olyan pasikkal jöttök össze,akiknek van felesleges egy-másfél milliója ilyen járgányokra.A többiről már nem is beszélve...
Nem csak mostanában tapasztalom ezt,már jó néhány éve ez megy.
Szóval nem a pénz a fontos igaz? :)
"nem akarom elrontani a barátságot egy kapcsolattal"
"hidd el jól nézel ki és aranyos vagy.nekem nem a pénz számít"
Öreg, te melyik mondatban látod azt, hogy a pénz kell neki??? Savanyú a szőlő, mi?
Puhap.öcs vagy, nem tudod levenni a lábáról, ezért inkább megnyugtatod magad, hogy biztos a pénzhiányod az oka. Persze. Így a legkönnyebb, mert legalább csinálni sem kell semmit.
De azért tedd fel a kérdést magadban: mivel vagy te jobb annál a pénzes csávónál??? Ha ezt kitaláltad, akkor gyere vissza és beszélgethetünk...
Nem tudom melyik korosztályra vagy kíváncsi,de én leírom a saját szemszögemet,aztán hátha lepontoznak.
Szóval 17 vagyok de nekem egyenlőre nem számít a pénz. De csak azért mert a szüleim adnak. Mindenre. Ezáltal minek várjam el hogy valami újgazdag csávó rám költse apuci/anyuci pénzét,ha én is ugyanúgy megkapom? Ennek nem látnám sok értelmét...
Viszont a későbbiekben igenis számítani fog amikor a szüleim már nem tartanak el,ráadásul egy bizonyos idő után már ciki is tőlük kérni. Ráadásul magam se tudom miből fogok megélni mert semmihez se értek,és elég buta is vagyok,egyetemre meg végképp nem jutok be,akárhogy tanulok bizonyos tantárgyakból mégis csak egy hármasra futja.
Viszont a szegénységtől meg nagyon félek,talán azért is mert sohase volt benne részem,és talán ezért jön képbe egy gazdag pasi....de én legalább bevallom hogy miért.
Igenis számít a pénz...
18:19
Persze értem én,hogy számít.De ne ez legyen már az elsődleges.És ahogy Te belátod,hogy számít a pénz,úgy beláthatná a többi is.Miért nem tudja akkor ezt mondani és lehetőleg az elején?Miért kell megvárni amíg szerelmes leszek?
A koromat nem írom le,de az elmúlt 7 évben sok lánnyal megismerkedtem.Onnan jött a 98%-os arány.A középiskolában,a munkahelyen és a baráti körömben is ezt tapasztaltam.Az elmúlt hét évben egyetlen egy lányt ismertem meg,aki nem a pénzre hajt.
Egyébként a korosztály mindegy.17-22 éves korig a felvágás és a menőzés miatt kell a pénzes pasi,22 felett a megélhetés miatt.
Ne érts félre,volt barátnőm,volt autóm is és dolgozom is.Csak valahogy nem tudok annyit félre tenni,hogy egy 25 éves tragacsnál jobbat vegyek.Persze amelyik egy új kocsival jár az egyből előnyben van.
nem fogom azt mondani hogy egy lány sem megy a pénzre, és nem érdekem elhitetni veled hogy én más vagyok, mer lesz.rom.
de megvilágítanám neked máshonnan a dolgot: "etszem neki,jól elvagyunk,jól érzi magát velem.Ezt le sem tudná tagadni" ez az a mondat, amin valamelyik nap majd sírva fakadtam. adott egy lány és egy fiú, a fiú oda meg vissza van, a lány meg első körben nem olyan bunkó hogy csak azért, mert éppen nem "álompasi" első ránézésre elküldje, ezért elmegy egy találkozóra, nem is igazán randira. a srác mégjobban odavissza lesz, a lány próbálja megkedvelni a szitut, ezért mindent belead hogy jól érezze magát, próbál hülyülni, minden. Összehoznak még egy talit, de a lány már érzi hogy hát ez így nem fog összejönni, mert nem jön olyan szívből ez a hülyülés, vagy ha jól is érzi magát, nincs vonzalom, nem akar többet. De a fiú nagyon, hát jó, legyen haramdik találka is. De nem, a lánynak még mindig nem jó ezért úgy dönt hogy nem húzza tovább a srác agyát, megmondja mi a szitu (esetleg közbe még meg is ismer vki olyat akivel van vonzalom, bár ez nálam most nem játszott). és jön a duma: "nem akarom elrontani a barátságot egy kapcsolattal"
végülis nem is hazugság, mondjuk hogy egy csepp tejszínhab van az igazság tetején, de a nyers igazság így hangozna: " édes vagy meg aranyos, de valójában egy féllábú háromsezmű pókhoz jobban vonzódom mint hozzád.". persze ha ezt mondaná a lány, az nem csak az ő becsületét tenné tönkre, de a fiú önbizalmát is elásná.
csak ennyit a "tuti hogy húdeélvezte velem és dejó volt neki" részről... nagyon be tudjátok nézni, és a lány legunotabb arcára és azt hiszitek néha hogy épp milyen jól szórakozik.
"persze ha ezt mondaná a lány, az nem csak az ő becsületét tenné tönkre, de a fiú önbizalmát is elásná. "
Szamóca: ezzel azért az a baj, hogy a fiú önbizalma akkor is kárt szenved. Neki mindegy, mi az indok, a lényeg, hogy nem sikerült az eltervezett hadművelet. Szép a lányoktól, hogy őket mindenkinek kell szeretnie, és ezért még egy olyan fiút se "bántanának meg", aki amúgy még egy szürke aszfaltútnál is unalmasabb... Szerintem a lányok részéről sokkal dícséretesebb gesztus lenne megmondani az ilyen fiúknak, hogy mi az, ami a leginkább eltántorít tőle. Persze, nem a te dolgod, meg leszarod, megértem. Igazából nincs jó megoldás női oldalról.
De nem is a nő dolga, hogy megoldja ezt. A férfi dolga, hogy határozott legyen és kiálljon azért, amit el akar érni. Ha valakin nem látszik a tenni akarás, mert nyámnyila, beszari, az már eleve hátránnyal indul.
Kérdező, csak hogy tudd:
A pénz az nem csak úgy a fán terem. Azért meg kell dolgozni, kreatívnak lenni (különben robotolhatsz 50 évig a semmiért). Nehogy azt hidd, hogy a gazdag pasik csak azért kelendőbbek, mert a pénzükből sok ruhát meg ékszert lehet venni! Nagyon naív vagy, ha ezt hiszed.
A pénz státuszkérdés! Ha több van, akkor az jelzi, hogy többre vagy képes, mint a szürke átlag. Teljesítménymutató! Lehetsz te akármilyen cuki, tündérpofa, gondoskodó, ésatöbbi, ha képtelen vagy fenntartani magad és a családodat... vagy nem tudsz kiállna magadért, az elveidért, az álmaidért.
Ezt jelenti egy embernek a pénz! Remélem érted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!