Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért csak a pénzre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csak a pénzre mentek?

Figyelt kérdés

Ne mondjátok azt,hogy nem így van.Ne mondjátok azt,hogy csak rossz lányokkal találkoztam.Persze nem általánosítok.A lányoknak csak kis része ilyen,mondjuk úgy 98%.Hatalmas tisztelet a maradéknak!

Tetszem neki,jól elvagyunk,jól érzi magát velem.Ezt le sem tudná tagadni.Mégis jön a sablonduma,hogy:

"nem akarom elrontani a barátságot egy kapcsolattal"

"nem akarok most kapcsolatot"

"hidd el jól nézel ki és aranyos vagy.nekem nem a pénz számít"

Igen ám,de a következő héten már egy márkás autóban ül,esetleg valami újabb sportmotoron.Hát igen.Nem a pénz számít nektek,de még is csak olyan pasikkal jöttök össze,akiknek van felesleges egy-másfél milliója ilyen járgányokra.A többiről már nem is beszélve...

Nem csak mostanában tapasztalom ezt,már jó néhány éve ez megy.

Szóval nem a pénz a fontos igaz? :)

2011. okt. 23. 18:08
1 2
 11/18 szamóca.. ***** válasza:
100%

kárt szenved, persze hogy kárt szenved. de én meg sajnos nem vagyok terézanya, hogy mindenkivel összejöjjek akivel nem akarok, mert szegény önbizalma. az meg a másik, ha összejönnék valakivel így, hogy én nem aakrok, akkor meg azért lennék én a rossz, mert miért is vágom át a fejét? mi jogom van ehhez? ami szintén igaz.

ha pedig, és ez még a jobbik eset, az áll fenn mint az én példámban állt, hogy bár nem roszs pasi, emg kedves meg minden, de semmi vonzódás... na ez az amit nem nyomsz le egy másik ember torkán. egész egyszerűen azért ,mert nem hiszi el. elmondom neki, és akkor mögé lát ilyeneket, mint a kérdező, hogy azért nem kell nekem mert csóró, vagy belemagyarázza hogy ő ronda, holott szó sincs ilyesmiről. egyszerűen csak van aki kell, és van aki nem. ami egy csúnya mocskos zsarnok mondatnak hangzik...talán az is. de mindenkinél így van. van, aki egyszerűen csak nem ébreszt benned semmit. ettől másban még ébreszthet, de ha ezt megmondom neki csak annyi jön le belőle hogy "rondavagyok, nemkellek a nőknek."

2011. okt. 23. 18:53
 12/18 mus musculus ***** válasza:

Igen, bennem is az fogalmazódott meg első gondolatként, mint szamócában, de fölösleges volna mégegyszer idefosni ugyanazt.

A dolog másik részét pedig smartguy pötyörészte le továbbragozhatatlanul, valóban egyszerűbb mindent a pénzhiányra fogván a felszínt kapargatni a dolgok velejének megvizsgálása nélkül. Tudod, létezik egy csodálatos találmány, a neve tükör. Ideje volna belenézni.

Csak ennyit akartam.

2011. okt. 23. 18:55
 13/18 Smartguy86 ***** válasza:

Szamóca: abszolút megértem a helyzetet egyébként, csak egy felvetés volt. Én se mennék bele szánalomból egy kapcsolatba pedig férfi vagyok. És a férfiak számára is van olyan nő, aki nem tetszik és vissza kell utasítani. Csak a férfiak szoktak kaparni, aztán őket el kell küldeni, míg egy lány nem kapar, ő csak várja, hogy legyen már valami.

Az a baj, hogy sok fiú/férfi azt hiszi, hogy ő beletette a 100%-ot az adott randiba/kapcsolatba és vele ezért ki lett szúrva jól... Persze az igazság az, hogy érzelmileg nullák voltak, képtelenek voltak odafigyelni a lányra, nem tudták szexuálisan felizgatni/kielégíteni. Dehát hogy lehet EZ??? Hiszen Ő a férfi, a teremtés koronája, lóbálja hatalmas péniszét, URALKODIK! Hát hogy merészeli az az asszony, hogy ez neki nem elég... hát nem elég.

Ez van...

Ahogy a férfinek, úgy a nőnek is vannak igényei. És ha az igények nem találkoznak, akkor azt tudomásul kell venni. De ami fontosabb: TANULNI KELL BELŐLE!

Sokan ugyanazt csinálják évekig, és aztán csodálkoznak, hogy ugyanazt az eredményt kapják. De őőők tévedhetetlenek! Biztos a nőkkel van a baj...

2011. okt. 23. 19:02
 14/18 szamóca.. ***** válasza:

:DD

hát igen, úgy valahogy... de azért ne tűnjek férfiutálónak, létezik a gonosz nő fogalom is, csak most nem vág témába.

2011. okt. 23. 19:04
 15/18 Smartguy86 ***** válasza:

A gonosz nő?

[link]

:DDD Sok férfitársam bizonyára így lát benneteket, nőket :P

2011. okt. 23. 19:08
 16/18 szamóca.. ***** válasza:

hát, a femme fatal képhez kell is egy attitűd...:D

a jókislányokat csak feleségül veszik, de az igazi nő szenvedélyt akar, az pedig nem egy csendes, nyugodt érzés :D

2011. okt. 23. 20:17
 17/18 anonim ***** válasza:
a párom most vitatkozik mert a saját pénzemet magamra költöm, és nem rá, azt hiszem ez a kapcsolat sem fog így sokáig működni.
2011. okt. 25. 17:57
 18/18 anonim válasza:

[URL= [link]

[link]

Érdekes beszélgetés egy lánnyal:)

2012. febr. 18. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!