Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Nőtársaim. A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nőtársaim. A párom ahelyett hogy velem foglalkozna, inkább a Warcrafttal játszik. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Én mindig romantikus szeretkezős összebújós estékre vágytam/vágyok. Amikor nála alszom, ő éjfélig játszik én meg jobb esetben fekszem az ágyban és nézhetem a tv-t, de elvárná hogy mellette ülve érdeklődve nézzem ahogy játszik. Ilyenkor szörnyen elhanyagoltnak érzem magam, és úgy érzem semmi értelme ott lennem. Összebújásra persze mire abbahagyja a wowozást vagy sor kerül vagy nem.

Egyébként én is játszok vele, de nekem ez nem jelent ekkora örömöt. Gyakorlatilag csak miatta, és sokszor legszívesebben abbahagynám. Megértem, hogy ez a hobbija, a kikapcsolódás, de amikor ott vagyok vele miért nem foglalkozik inkább velem?

A warcraft vonzóbb mint én vagyok?

2011. szept. 19. 08:41
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas a barátod. Én minden nap legalább 9 órát, de sokszor többet dolgozok, utána minden nap egy kicsit (fél-egy órát) játszok és utána lekapcsolom a gépet és átmegyek a barátnőmhöz vagy ő jön át. A lényeg, ha együtt vagyunk nincs gépezés. Nem ő kérte, mondta, egyszerűen nem érzem tisztességesnek, ha kettesben vagyunk én játszok magamban.

26F

2011. szept. 19. 12:03
 22/33 anonim ***** válasza:

Én téged nem értelek meg.Itt sírsz,hogy mennyire boldogtalan vagy,de nem teszel ellene semmit.

Itt sírsz hogy a barátod észre sem veszi hogy ott vagy,de nem hagyod el mert szereted..Csak nekem ellentmondásos ez??

Nem értem,hogy miért jó ez a kapcsolat??Boldogtalan is vagy,nem is jó neked,és észre sem vesznek..

HA te így akarsz élni,mert képtelen vagy elhagyni,és szereted,akkor ne panaszkodj.Akkor fogj egy könyvet és olvass addig amíg a párod játszik..

2011. szept. 19. 12:08
 23/33 A kérdező kommentje:

12:03-as válaszra:

Nekem is ez volna a normális. Ráadásul nem vagyunk együtt minden este, csak alkalmi szinten alszom nála.

Persze, a warcraft olyan játék, hogy ha raid van, ugye menni kell... csak kérdés hogy mi a fontosabb.

2011. szept. 19. 12:16
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem akarok boldogtalan lenni.

Csak vannak dolgok, amiket nem tudok elfogadni olyannak, amilyenek.

Más kapcsolatban más problémák vannak. Az se lenne jó, ha kocsmázna vagy a haverok lennének az elsők.

Azt már észrevettem, hogy minden pasinak van valami hobbija, amit túlzásba visz, autók, foci, játék, horgászat, gyűjtögetés. Ezek mind rendben valók és tökre tiszteletben tartom amíg nem megy a kapcsolat rovására.

2011. szept. 19. 12:26
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

A barátod úgy néz ki, hogy masszív függő. Ezen már csak orvos segíthet.

Ha ezt ki akarod deríteni, akkor tedd azt, amit fenn mondtak: de már a találkozó megbeszélésénél mondd meg neki, hogy 10 percet vagy hajlandó elfogadni, miután megérkeztél. Szóljál neki az elején (normálisan), 5 perc múlva és akkor, mikor letelt a 10 perc.

Ha akkor sem akarja abbahagyni, akkor mondd meg neki, hogy hazamész.

Ha ezt a következő találkozón is eljátssza, akkor mondd meg neki, hogy otthagyod.

A függőség sajnos nem olyan, mint a hobbi. Csak nagyon erős akaraterővel lehet kikecmeregni belőle.

2011. szept. 19. 13:24
 26/33 anonim ***** válasza:
fog a gépet vagy progit és tedd tönkre. aztán tagadd le, hogy te voltál
2011. szept. 19. 14:42
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg foglalkozna szívesen a barátnőjével, azoknak meg nincsen senkije. Közöld vele, hogy ez így nem mehet tovább, válasszon, melyiket szeretné, ha továbbra is a játék lesz a mindene akkor keress mást, mert a játékot jobban szereti, mint téged.
2011. szept. 19. 15:06
 28/33 anonim ***** válasza:

ha van mas wow-os ismerosod es tudod a pasid jelszavat torold ki a karijat mikor nem jatszik, igy nem fogja tudni h te voltal

ha uj karit kezd akkor gondold meg h tenyleg szereted-e?

2011. szept. 19. 15:12
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát bogaram, én a helyedben dobnám...

Barátom is elég hardcore gémer, de ha velem van, nem ül oda játszani, azt mondja olyankor nem hiányzik a dolog, meg tesz rá, mert lekötöm és fontosabb vagyok.

Én meg bezzeg olyankor is nézem a hülye fb játékaimat néha. XD -.-"

Nem tudom, hány éves a pasid, de agyilag mindenképp éretlen, vagy genetikailag hulladék és nem érez késztetést a családalapításra, meg szaporodásra. :D Én a helyedben nem várnám meg, amíg felnő, mert lehet sose jön el az a pillanat.

Ha eddig süket fülekre leltél, akkor nem fog változni a dolog. Ha lepippantod játék közben, akkor meg neki duplán jó, te meg szó szerint szopsz.

2011. szept. 19. 22:57
 30/33 Gauldoth válasza:

Hát itt mindenki hülye???

Én is szeretek játszani, sőt az is előfordul, hogy a barátnőm az ágyban fekszik, és játszom. Ettől nem szeretem kevésbé. Sőt. Nézzük a pasi szemszögét. Az én barátnőmmel 2 éve vagyun együtt, és még mindig megszól ha játszunk? Ennek mi értelme? Én sem szólom meg, hogyha újságot olvas ami nem érdekel ahelyett, hogy idejönne.

Ui: Persze, ha egy héten 5-nél többször játszik egész nap avval, és nem foglalkozik egyáltalán vele, akkor igazatok van, de nem hiszem, hogy ennyire drámai lenne, akkor nem lenne kérdés a kérdező számára sem a válasz. Ez tipikusan az a szemét kérdés, mint mondjuk foci VB esetén: hogyan ültessük el a férjünket a TV elől? Miért nem lehet tudomásul venni, hogy ez minket érdekel. 3,5 óra alatt lemegy a napi két meccs, és nincs 2 hónap az egész. Komolyan nem lehet ezt kibírni azért akit szeretünk? Ráadásul senki nem kényszeríti ilyenkor a lányokat a semmittevésre.

2011. szept. 21. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!