Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Nőtársaim. A párom ahelyett hogy velem foglalkozna, inkább a Warcrafttal játszik. Mi a véleményetek erről?
Én mindig romantikus szeretkezős összebújós estékre vágytam/vágyok. Amikor nála alszom, ő éjfélig játszik én meg jobb esetben fekszem az ágyban és nézhetem a tv-t, de elvárná hogy mellette ülve érdeklődve nézzem ahogy játszik. Ilyenkor szörnyen elhanyagoltnak érzem magam, és úgy érzem semmi értelme ott lennem. Összebújásra persze mire abbahagyja a wowozást vagy sor kerül vagy nem.
Egyébként én is játszok vele, de nekem ez nem jelent ekkora örömöt. Gyakorlatilag csak miatta, és sokszor legszívesebben abbahagynám. Megértem, hogy ez a hobbija, a kikapcsolódás, de amikor ott vagyok vele miért nem foglalkozik inkább velem?
A warcraft vonzóbb mint én vagyok?
Dilettáns döggomba válaszára:
Igen, azt még nem is mondtam, hogy úgy tervezi, ha majd összeköltözünk, akkor egymás mellett fogunk esténként játszani.
Én egyáltalán nem így képzelem az estéket!
ha otthagyni nem akarod egy lehetőséged van: még pár évet eltöltesz a wow-bzi barátod mellet, és majd utána hagyod ott. biztos jobb lesz...
sosem értettem ezt a logikát: 1 sz*r év miért rosszabb, mint 5 sz*r év?
Kedves kérdező tudok egy jó ötletet adni?
Miközben játszik de menj oda a számítógép asztal alá, húzd le a nadrágját és játék közben elégítsd ki kézzel és szájjal!
Garantáltan tetszeni fog neki!
"Csináld azt, amit barátnőm csinált velem..."
Köszi! Megfogadom a tanácsod, ki fogom próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!