Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves Nőtársaim. A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Nőtársaim. A párom ahelyett hogy velem foglalkozna, inkább a Warcrafttal játszik. Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Én mindig romantikus szeretkezős összebújós estékre vágytam/vágyok. Amikor nála alszom, ő éjfélig játszik én meg jobb esetben fekszem az ágyban és nézhetem a tv-t, de elvárná hogy mellette ülve érdeklődve nézzem ahogy játszik. Ilyenkor szörnyen elhanyagoltnak érzem magam, és úgy érzem semmi értelme ott lennem. Összebújásra persze mire abbahagyja a wowozást vagy sor kerül vagy nem.

Egyébként én is játszok vele, de nekem ez nem jelent ekkora örömöt. Gyakorlatilag csak miatta, és sokszor legszívesebben abbahagynám. Megértem, hogy ez a hobbija, a kikapcsolódás, de amikor ott vagyok vele miért nem foglalkozik inkább velem?

A warcraft vonzóbb mint én vagyok?

2011. szept. 19. 08:41
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Dilettáns döggomba válaszára:

Igen, azt még nem is mondtam, hogy úgy tervezi, ha majd összeköltözünk, akkor egymás mellett fogunk esténként játszani.

Én egyáltalán nem így képzelem az estéket!

2011. szept. 19. 09:40
 12/33 napietus ***** válasza:

ha otthagyni nem akarod egy lehetőséged van: még pár évet eltöltesz a wow-bzi barátod mellet, és majd utána hagyod ott. biztos jobb lesz...

sosem értettem ezt a logikát: 1 sz*r év miért rosszabb, mint 5 sz*r év?

2011. szept. 19. 09:41
 13/33 anonim válasza:

Kedves kérdező tudok egy jó ötletet adni?

Miközben játszik de menj oda a számítógép asztal alá, húzd le a nadrágját és játék közben elégítsd ki kézzel és szájjal!

Garantáltan tetszeni fog neki!

2011. szept. 19. 09:45
 14/33 anonim válasza:
100%
Csináld azt, amit barátnőm csinált velem, hogy azt mondta, hogy ő is akar játszani én meg naivan odaengedtem, és nem tudtam elküldeni onnan, ő pedig csak nevetett, hogy "ugye milyen jó érzés?" Azóta nem wowozom, mivel együtt élünk. De mondjuk az tény, hogy én anno úgy játszottam, hogy 2 hónapig kb. aztán fél évig nem, aztán megint 2 hónapig, stb. szóval nem függtem, de előfordult ez az eset, hogy ő tévézett ágyból és én meg játszottam.
2011. szept. 19. 09:46
 15/33 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, hogy tetszik neki, és aztán játszik tovább!!
2011. szept. 19. 09:46
 16/33 A kérdező kommentje:

"Csináld azt, amit barátnőm csinált velem..."

Köszi! Megfogadom a tanácsod, ki fogom próbálni!

2011. szept. 19. 09:48
 17/33 anonim ***** válasza:
Nálunk is sokszor előfordul, hogy ha megyek a barátomhoz játszik..És nem hagyja abba,amíg le nem játssza a azt a játékmenetet! Mindig addigra kezdi el,mikor odaérek hozzájuk..
2011. szept. 19. 10:02
 18/33 anonim ***** válasza:
de szerencsére legtöbbször nálunk vagyunk,szóval nemsokat játszik...
2011. szept. 19. 10:02
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Úgy örülök, hogy sikerült leszoknom a játékokról...
2011. szept. 19. 10:09
 20/33 anonim válasza:
71%
De Cataclysm-el vagy wrath of the lich king-el?
2011. szept. 19. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!