Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem senkinek? 22 F
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 23:04
21/33 anonim válasza:
Akkor válts stratégiát haver. Elvileg ha magadról tudod, hogy nem vagy szép, az elvárásaidat is csökkenteni tudod. Ismerkedj chaten és írd meg már jóelőre, hogy te ronda vagy ne is próbáljon a külsődbe beleszeretni. Csak reménykedhetsz, hogy a belsőd tetszeni fog és akkor megtalálod a párod.
22/33 A kérdező kommentje:
hát de még a csúnyábbaknak se tetszem..
2011. szept. 18. 23:25
23/33 anonim válasza:
Ha már egyszer kitetted a képet, akkor igazán megmutathatnád most is, vagy legalább a kérdést linkeld be.
Tudom sok itt a bunkó és általában ők adják az ilyen válaszokat és többnyire nem nőneműek, de most úgy látom nem trógergyülekezet van itt.
Szóval így nem tudlak megítélni, előbb látnom kell.
24/33 anonim válasza:
Mert nincs fogad, és büdös a szád!
25/33 anonim válasza:
Tudom sovány vigasz, de nem vagy egyedül sorstársam.
21/F
27/33 anonim válasza:
Legalább linkelhetnéd a korábbi kérdésedet...
Egyébként meg a külső messze nem elég, persze számít, de közel nem annyit mint gondolnád. Fogadni mernék, hogy nem amiatt nincs barátnőd.
28/33 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz képet ;) valamit csak tudunk veled kezdeni :D
20l
29/33 anonim válasza:
Küldj képet privátba kérlek! :) Mindenkiben van valami szép, biztos, hogy benned is! :) 18/L
30/33 anonim válasza:
legyél emo, akkor sok 15évesnek bejössz majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!