Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én most már komolyan nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én most már komolyan nem tudom hol kéne ismerkednem? 20L

Figyelt kérdés

Másod éves egyetemista vagyok Budapesten. Tavaly költöztem fel az suli miatt (teljesen, tehát nem járok haza). Egy elég újszerű szakon tanulok, így ebből kifolyólag ott sem nagy a társaság, mindössze 21en vagyunk. Már 3ésfél éve nem volt kapcsolatom és most már kissé rám tört az érzés, hogy jó lenne végre valakit szeretni, valakivel lenni. Sokat járok bulizni is, különböző helyekre. Jönnek is a pasik, de ott abszolút nem kapcsolat céljából próbálkoznak. Így az egyetem és a buli kilőve, nem tudom hol találhatnék még rá valakire aki végre megdobogtatja a szívemet :)

És nem vagyok csúnya lány, se buta, semmilyen elriasztó dolog nincsen bennem szerintem :D

2011. szept. 18. 22:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fesztivál :D Am komolyan ott simán lehet találni nomrális embereket
2011. szept. 18. 22:44
 12/18 anonim ***** válasza:

félreértések elkerülése végett, nem itt keresek valakit, tehát nem fogok privátot írni.

tanácsokat, ötleteket keresek :)

Szia! Nagyon szeretnél már egy srácot, akivel úgy érzed ő a másik feled, akkor minden lehetőségnek kell adni egy esélyt. Lehet, hogy éppen itt találsz olyan fiút aki neked szimpatikus lenne. Most nem hiszel benne ez teljesen természetes, hiszen neten ki tudja milyen a másik? De ha belegondolsz élőben is "belefuthatsz" egy tuskó gátlástalan srácba. Én a Te helyedben megpróbálnám, hiszen itt is lehetnek értelmes emberek, fiúk akikkel érdemes lehetne megismerni. Ha olvasgatod a GyK et akkor láthatod, hogy vannak ilyenek. És ne tagadd le, hogy itt egyáltalán nem akarsz, mert akkor nem írtál volna ide kérdést. :) Egyébként én utazás közben is szívesen ismerkedek, ha van rá lehetőség. És próbálkozok neten is, hátha itt találok valakit, mert én hiszek benne, hogy egyszer rátalálok arra a lányra, akivel minden perc boldogság.

üdv: Delta

2011. szept. 18. 23:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon jó kérdés. Nekem is rá kellett jönnöm, hogy az egyetemet nem erre találták ki, hacsak nem mész el minden héten berúgni valahová, de a kérdésedből ítélve Te se mez a típus vagy kedves kérdező. Plusz a tanulás mellett nem is sok időd marad ilyen dolgokra, mint ismerkedés. Tanácsot nem tudok adni, viszont ötleteket szívesen látok, ha nem is párkapcsolattal kapcsolatos ismerkedésről, de legalább baráti kapcsolatokkal összefüggésben.

23/L

2011. szept. 19. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Hamarosan Schönherz Qpa, ott lesz pasi bőven.
2011. szept. 20. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyetemen lehet...legalábbis ha én nappalin jártam volna az egyetemet, több mint valószinü már feleségem is lenne és gyerekem...ha te lányként 20 évesen nem kapsz, akkor mit mondjak én férfiként 30 évesen...
2011. szept. 24. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne bocsátkozz már feltételekbe, honnan tudhatnád mégis, ha nem is jártál?:D

Nekem pl. barátaim is alig vannak, aki jól néz ki, stb elég beképzelt, leszarom, részeges stílusú, másik véglet meg, hogy anyja öltözteti, kevés a normális ember, szerintem.

2011. szept. 24. 19:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Nagy kerítő a munka frontja.

Én is tapasztaltam.

Először a szakmai gyakorlatom alatt ismerkedtem meg valakivel, aztán amikor önkénteskedtem egy másik országban.

Suliban nekem sem jött össze, ugyanaz volt mindig a társaság.

Ha nincs időt semmi újba belekezdeni (mert két egyetemen tanulsz, sportolsz, külön órákra jársz) akkor viszont nincs kiugró esélyed ismerkedni, amíg el nem végzed az egyetemeket.

2011. szept. 24. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:
hát saját egyetemen egy adott társaságon belül tényleg nem nagyon érdemes keresni (házinyúlra nem lövünk), esetleg más egyetemeken, vagy tényleg a munkahelyen. Ha bulikban szeretnél találni valakit, akkor pedig de disco-ba menj, hanem házibuliba, ahol kicsit kevesebben vannak, és így több időtök van egymásra. (Ha már egyetem, akkor még koleszokban is be lehet próbálkozni esténként, a legtöbb helyen vannak közösségi helységek vagy udvar...)... majdnem 20F... énis bepróbálkozom, akár egy új beszélgetőpartnert is megér a dolog; ha gondolod ide is írhatsz :P nem kell ITT megismerni, budapesten is megtalálható vagyok ;)
2011. szept. 24. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!