Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi másra jók a nők, mint hogy szépek legyenek, boldogítsák a férfiakat, szüljenek, neveljék a gyerekeket és megcsinálják a házimunkát?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 17:17
22/51 anonim válasza:
a legtöbb nő semmire sem jó, csak tartani tudják a pinájukat pénzért, munkáért, elismerésért cserébe.
23/51 anonim válasza:
metrish válasza:
Ott a PONT! :D
24/51 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy bírnál?
2011. szept. 18. 18:24
25/51 anonim válasza:
Mekkora idióta a kérdező. OMG!! Te se lennél ha anyád nem lenne, nem etetett volna.. és még van képed megkérdezni, hogy mire jók a nők?? nah anyád büszke lehet rád...
26/51 anonim válasza:
Komolyan nem érted?
Ez egy szleng. Bár már annyira nem divatos. Amikor kamasz voltam, akkor volt nagyon menő. Annyit tesz, hogy kedvelnélek.
27/51 napietus válasza:
pl. arra, hogy egy rendes anyait lekenjen annak a kannak (nem tudom a "férfi" szót a kérdezőre használni) aki ilyet mond. az én férjem pl. tuti nem vett volna el egy krvával keresztezett házvezetőnőt, mert az pont semmit nem ér, de te tudod....
28/51 A kérdező kommentje:
Aki bírna, az írhat egy privit, elbeszélgethetünk.
2011. szept. 18. 19:09
29/51 anonim válasza:
"Én úgy érzem, hogy a férfi egy harcos, a nő meg a támasza, de a nő nem feltétlenül kell."
akkor ezt anyádnak is mondd már el te gyökér.Mert ha ő nem lenne akkor te se b+...
te egy rakás szerencsétlenség vagy..ilyet kérdezni..Orvos látott már??
30/51 anonim válasza:
hát azért nem csak erre jók! ki is tudnak ba*szni az emberrel, tudnak még hülyíteni minket, esetleg addig szekálhatnak míg bele nem bolondulsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!