Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elfelejtette a szülinapomat, megbocsájtható bűn?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 15:24
21/28 A kérdező kommentje:
Azt mondja szeret,mindennél és mindenkinél jobban..és mégis elfelejti a szülinapomat,amikor tudja hogy milyen fontos nekem...ez olyan mintha le se sza.na...
2011. szept. 18. 16:22
22/28 anonim válasza:
jaj, meg ne haljál itt nekem... tudod mikor mond ilyet egy pasi? ha tiszta szívből szeret, MINDENNÉL ÉS MINDENKINÉL JOBBAN. és te képes lennél eldobni egy ilyen kis szar miatt?
23/28 anonim válasza:
hány éves vagy?
most komolyan ha ilyenen fenn akadsz...
inkább bújj el szégyenedben, h ilyen miatt kiakadsz de komolyan...
hogy fogod te akkor bírni az életet? sehogy.
24/28 A kérdező kommentje:
Megbeszélem vele,köszönöm a válaszokat,főleg az utolsót,sokat változtatott a véleményemen :)
2011. szept. 18. 16:29
25/28 anonim válasza:
egyetértek. jó, nagyon csúnya dolog tőle, de ezért nehogymár kirúgd...
16/L
26/28 anonim válasza:
ilyen miatt kirúgod? jólvan kislány látom te se multál el 15. szánalmas vagy
27/28 anonim válasza:
nézz bele mélyen a szemébe és látni fogod h mit érez irántad és ha azt látod h nagyon szeret akk ne rugd ki mert még egy ilyet nem találsz :)
28/28 anonim válasza:
:( én sokat szomorkodtam miatta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!